Xàtiva presenta la II edició del cicle de concerts Amadeus

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Xàtiva, Jordi Estellés, ha presentat la segona edició del cicle de concerts Amadeus baix el lema ‘Música, Història, Patrimoni i Literatura’. Aquest cicle es caracteritza per cedir espais públics de la ciutat a jóvens músics de la Comunitat Valenciana i arrancarà aquest diumenge a les 12:00h a la Casa de Cultura.

La resta de concerts es celebraran el 12 de març a l’esglèsia de Sant Onofre; el 15 d’abril al castell; i el 14 de maig a l’antic hospital. Totes les actuaciones seran a les 12:00h i amb entrada lliure.

jordi3-amadeus-Diaridigital.esEstellés ha estat acompanyat per Pepe Chulià, pertanyent al grup ‘Joventuts musicals de la Costera’, qui ha explicat que “els nostres fills són músics i dediquen molts esforços a aquesta disciplina sent molt constants. Amb la finalitat de recompensar el seu treball ens vam plantejar demanar-li a l’Ajuntament espais emblemàtics per tal de que puguen mostrar el seu treball i que al mateix temps la gent puga gaudir de la seua música”.

jordi2-amadeus-Diaridigital.esEn aquest sentit, Estellés ha apuntat que, respecte a l’edició anterior, “hem volgut variar els espais amb la finalitat de donar-lis una funció”. Així mateix, ha manifestat la seua intenció de consolidar aquest certamen.

Enguany, es comptarà també amb la col·laboració de Víctor Torres, actor i director de Teatre de la lluna que realitzarà una introducció abans de cada concert.

No hay comentarios

Dejar respuesta

catorce + 1 =