Xàtiva presenta el programa Estiu Actiu per facilitar l’oci i el temps lliure dels més menuts

La proposta es dividirà en tres grups (menors de 8 anys, majors de 8 anys i joves) i caldrà inscriure’s a través de WhatsApp o de les xarxes socials

L’Ajuntament de Xàtiva ha organitzat, a través de la regidoria de Joventut, un programa per tal de facilitar l’oci i el temps lliure educatiu durant els mesos de juliol i agost, emmarcada en la situació en la que ens trobem, i que han nomenat «Estiu actiu».
La proposta va dirigida a xiquetes i xiquets i joves de la ciutat, i es durà a terme de dilluns a divendres amb una oferta d’activitats variades que aniran des de tallers de cuina o ecologia i treballs manuals fins a experiments, reptes o jocs.
La programació que s’ofereix, i que es donarà a conèixer en els pròxims dies, es dividirà en tres grups diferents: un primer per a menors de 8 anys, un segon grup per a majors de 8 anys i un tercer grup per a joves, amb la finalitat d’adequar el contingut a les diferents edats que comprenen.
La inscripció per a l’Estiu Actiu serà totalment gratuïta, però caldrà seguir alguns passos. Tan per als grups de menors i majors de 8 anys, caldrà guardar el telèfon 662 385 885 a un dispositiu mòbil i enviar per WhastApp algunes dades: el nom del xiquet i xiqueta, l’edat i el col·legi on cursa els seus estudis, acompanyats de la frase ESTIU ACTIU. Per tal de rebre aquestes activitats es crearà un grup de difusió a l’aplicació WhatsApp amb els participants de majors i menors de 8 anys adherits a través dels passos esmentats. Per al grup de joves, en canvi, serà suficient amb seguir les xarxes socials d’Info Jove Xàtiva a Instagram i Facebook, canals pels quals es realitzarà la difusió de les activitats.
«Per a nosaltres són molt importants iniciatives com aquesta, que promouen l’oci educatiu i l’aprenentatge en valors, que és un dels pilars fonamentals de l’educació i que no podem abandonar tampoc en aquesta situació en la que ens trobem», ha manifestat la regidora de Joventut Lena Baraza.
Aquelles persones interessades en rebre més informació o en resoldre dubtes poden contactar amb el Centre d’informació Juvenil mitjançant el telèfon 96 228 18 03 o enviant un correu a joventut@ayto-xativa.es.


En Castellà:

Xàtiva presenta el programa “Estiu Actiu” para facilitar el ocio y el tiempo libre de los más pequeños durante julio y agosto

La propuesta se dividirá en tres grupos (menores de 8 añs, mayores de 8 años y jóvenes) y habrá que inscribirse a través de WhatsApp o de las redes sociales

El Ayuntamiento de Xàtiva ha organizado, a través de la concejalía de Juventud, un programa para facilitar el ocio y el tiempo libre educativo durante los meses de julio y agosto, enmarcada en la situación en la que nos encontramos, y que han llamado «Estiu Actiu».

La propuesta va dirigida a niñas y niños y jóvenes de la ciudad, y se llevará a cabo de lunes a viernes con una oferta variada de actividades que irán desde talleres de cocina o ecología y trabajos manuales hasta experimentos, retos o juegos.

La programación que se ofrece, y que se dará a conocer en los próximos días, se dividirá en tres grupos diferentes: un primero para menores de 8 años, un segundo grupo para mayores de 8 años y un tercer grupo para jóvenes, con el fin de adecuar el contenido a las diferentes edades que comprenden.

La inscripción será totalmente gratuita, pero habrá que seguir algunos pasos. Tanto para los grupos de menores y mayores de 8 años, habrá que guardar el teléfono 662 385 885 en un dispositivo móvil y enviar por WhastApp algunos datos: el nombre del niño y niña, la edad y el colegio donde cursa sus estudios, acompañados de la frase ESTIU ACTIU. Para recibir estas actividades se creará un grupo de difusión en la aplicación WhatsApp con los participantes de mayores y menores de 8 años adheridos a través de los pasos mencionados. Para el grupo de jóvenes, en cambio, será suficiente con seguir las redes sociales de InfoJove Xàtiva en Instagram y Facebook, canales por los cuales se realizará la difusión de las actividades.
«Para nosotros son muy importantes iniciativas como ésta, que promueven el ocio educativo y el aprendizaje en valores, que es uno de los pilares fundamentales de la educación y que no podemos abandonar tampoco en esta situación en la que nos encontramos», ha manifestado la concejala de Juventud Lena Baraza.
Aquellas personas interesadas al recibir más información o al resolver dudas pueden contactar con el Centro de información Juvenil mediante el teléfono 96 228 18 03 o enviando un correo a joventut@ayto-xativa.es.

No hay comentarios

Dejar respuesta