Xàtiva presenta els seus productes a la Fira de Turisme d’Interior de Gandia

 La nova regidora de Turisme, Raquel Caballero, va assistir ahir a la inauguració de la Fira de Turisme d’Interior “Endinsa’t en el Territori Borja” que va tindre lloc al passeig marítim de la platja de Gandia. Durant tot el cap de setmana, la nostra ciutat oferirà informació sobre els seus atractius turístics i culturals en un punt de màxima afluència de visitants. L’estand de Xàtiva va comptar també amb una degustació de monjàvena, a càrrec del Forn Pla.

Aquesta fira, que tindrà lloc del 25 al 28 de juliol, forma part de les activitats programades en el marc de la xarxa Territori Borja, un projecte que incentiva el desenvolupament turístic de nous productes reivindicant la riquesa cultural, patrimonial i històrica dels municipis vinculats històricament a la família valenciana més influent d’Europa als segles XIV i XV.

Així, hi hauran 13 expositors entre els quals es troben les ciutats de Xàtiva i Gandia, l’Agència Valenciana de Turisme i la Diputació de València. També hi ha diferents activitats programades, degustacions gastronòmiques; actuacions de grups flocklòrics, tallers infantils, exhibicions de danses i balls populars.

No hay comentarios

Dejar respuesta