Xàtiva presenta el projecte europeu «Athena» amb participació d’altres sis entitats europees

El projecte ha comptat amb 189.112 euros de Fons Europeus amb l’objectiu de millorar les metodologies per recolzar l’emprenedoria femenina

Xàtiva,5d’octubre de 2023.- Xàtiva ha acollit hui una jornada al voltant del Projecte europeu Athena amb la participació d’agents d’un total de set països diferents, la qual ha estat inaugurada per la primera tinenta d’alcalde Amor Amorós.

Xàtiva ha estat la ciutat encarregada de liderar aquest projecte europeu amb l’objectiu d’empoderar a les joves emprenedores a través del desenvolupament de les seues competències digitals amb l’ús de noves ferramentes. A través d’aquest projecte, el qual ha comptat amb 189.112 euros de Fons Europeus (dels quals 37.500 corresponen a Xàtiva) l’Ajuntament ha cooperat amb altres sis entitats públiques i privades d’Eslovènia, Polònia, Irlanda, Bèlgica, Itàlia i Finlàndia. La intenció ha estat la de compartir les experiències i millorar les metodologies i eines de treball per a recolzar l’emprenedoria femenina.

«Aquests projectes d’intercanvi i aprenentatge de bones pràctiques són molt necessaris, i és important poder fer ús del finançament europeu per poder empoderar a les dones i a les persones joves» ha indicat la primera tinenta d’alcalde Amor Amorós, qui ha destacat que «des de l’Ajuntament estem molt contents de poder explorar aquestes noves pràctiques i de desenvolupar nous coneixements intel·lectuals en l’àmbit de la igualtat i de la joventut».

Aquesta jornada, a la qual ha assistit també l’alumnat dels centres educatius i de treball de la ciutat, ha servit per donar a conèixer aquest projecte que arriba a la seua fi després de 24 mesos de treball. Els assistents internacionals del projecte van ser rebuts ahir dimecres, quan es va dur a terme una reunió de treball i es va aprofitar per visitar la ciutat.

No hay comentarios

Dejar respuesta