Xàtiva presenta a la Reina de la Fira d’Agost 2019, Laura Vidal Martí

El camp de la Murta va acollir en la nit d’ahir la presentació de la Reina de la Fira 2019, Laura Vidal Martí, i de la seua cort d’honor; Belén Soriano Megias, Violeta Sanchis Colomer, Andrea Vidal Moscardo i Rebeca Marras Segura; i dels seus acompanyants; Borja Sanchis Garcia, Ximo Correas Ventura, David Taengua Agustí, Jorge Maravé Esteve,  i Josep Mallea Sanchis.

IMG_1474La Reina de la Fira es va dirigir als presents “Un any més ens trobem a l’acte d’inauguració de la Fira d’Agost de Xàtiva. i poder viure’l en primera persona em fa sentir la dona més especial del món” A més, Laura Vidal també va tindre unes paraules per a la seua cort d’honor;”Aquesta nova edició de la Fira 2019 em dona l’oportunitat de representar-la, i espere estar a l’altura del que Xàtiva es mereix. Acompanyada sempre per les meues dames: Andrea, Belén, Violeta i Rebeca; i pels meus acompanyants: David, Josep, Jorge, Borja i Ximo. Ells i elles són tan amants de la festa i porten la fira tan dins, que no tinc cap dubte que portaran Xàtiva fins al més alt”.

IMG_0741Per finalitzar Laura es va dirigir al públic; “aquesta nit, als peus del nostre emblemàtic Castell i sota la llum de la lluna i les estreles, amb la ciutat de Xàtiva i tots vosaltres presents, tinc l’honor i el privilegi de ser jo, com a Reina de la Fira d’Agost 2019, qui vos convide a gaudir de la nostra festa. A ser testimonis de tota la cultura i tradició que compren la Fira dins dels nostres cors. Mireu-la, sentiu-la, toqueu-la, saborejeu-la, oloreu-la, però sobretot gaudiu-la. Apreneu i enriquiu-se de tot allò que la Fira ens ofereix. Feu d’aquesta Fira, la millor de les vostres vides, perquè vos assegure que per a mi, ja ho és”.

IMG_1509Per la seua banda, l’alcalde de la ciutat, Roger Cerdà, va tindre paraules per a la Reina de la Fira 2019:”aquest esdeveniment té una protagonista indiscutible, qui enguany és Laura Vidal Martí, la reina de la Fira 2019, una magnífica representant dels xativins i xativines que estima la seua ciutat i aquesta festa. Una jove llicenciada en filologia anglesa que volia ser reina de la Fira des de ben xiqueta i que enguany ha pogut veure realitzat aquest desig”. “Laura, aquest és el punt àlgid del teu regnat. Enguany tens la sort de gaudir de la Fira d’Agost a plenitud, des d’una posició privilegiada. No cap major orgull per a una xativina que el de representar a la seua ciutat. Estic segur que, amb l’ajuda de les teues dames i acompanyants, estaràs a l’altura del repte que se’t presenta”

IMG_0642A més, el primer edil es va referir a la Fira; “Enguany anem a encetar una nova experiència que camina en aquesta drecera d’igualtat i inclusió. A proposta de l’associació de familiars de persones amb trastorn de l’espectre autista (AXATEA), el proper dia 19 anem a celebrar el primer dia de Fira sense soroll, per a que totes aquestes persones puguen també viure la Fira en unes condicions adequades per a ells. I per a demostrar que la nostra és una ciutat integradora, que treballa dia a dia per que la societat avance però que ho faça sense deixar a ningú al marge. Posant en valor la diversitat com un fet positiu”. “Des d’aquesta edició, la responsabilitat de mantenir la línia evolutiva i de millora de la Fira de Xàtiva recau en el regidor de Fira i Festes, Pedro Aldavero, company en qui confie plenament, de qui estic segur que durà a terme una magnífica tasca, com ha fet en les delegacions que ha ocupat fins el moment i a qui vull, des d’ací, desitjar-li el major dels èxits en aquesta nova escomesa”.

IMG_0838Després de l’acte protocolari es va ficar en escena Espectacle «Fiers À Cheval» realitzat per l’empresa francesa Quidamns. Es tracta d’una actuació de gran format que utilitza les figures articulades d’un cavalls de més de tres metres d’alçada, en una actuació on l’espectacle visual està garantit gràcies a la pròpia il·luminació dels cavalls, els quals creen un ambient de fantasia als ulls dels espectadors i espectadores.Per finalitzar es disparà un castell de Focs Artificials patrocinat per Hinojosa i disparat per la Pirotècnia AITANA.

[g-gallery gid=”52892″]

No hay comentarios

Dejar respuesta

cuatro × cuatro =