Xàtiva presenta a la Reina de la Fira d’Agost 2018, Paula Valor Gil

El camp de la Murta va acollir en la nit d’ahir la presentació de la Reina de la Fira 2018, Paula Valor Gil, i de la seua cort d’honor; Yaiza Garzando, Julia Llacer, Violeta Martínez i Marta Tormo; i dels seus acompanyants; Joan Francesc Climent, Francisco Cabrerizo, Iván Roldán, Enrique Belda i Carlos Cortes..

IMG_0885La Reina de la Fira es va dirigir als presents amb unes paraules molt emotives «Sempre he dit que la inauguració és un acte màgic per a mi, l’inici de la nostra festa major. És quan tot comença: la il·lusió d’anar a tots els actes, de recórrer tot el recinte firal, vore la gent, les parades, els colors, els focs d’artifici…, primer amb els pares, germans, cosins; després amb els amics, però sempre des d’una altra perspectiva molt diferent de la se m’ha oferit ara: com a reina de la Fira. Un somni fet realitat”.

IMG_0865A més, Paula Valor també va tindre unes paraules per a la seua cort d’honor; «També vull fer menció a la meua cort d’honor, amigues que sempre he tingut i tindré al meu costat, i ara tan unides en esta comesa que totes volem dur a terme de la millor manera possible. I no m’oblide tampoc dels meus xics, que m’aporten suport, rialles, complicitat i molts moments que de segur recordaré tota la vida».

Per finalitzar Paula va tindre paraules d’agraïment «a tots els que han fet possible que estiga ací, a la meua família. Espere estar a l’altura del que la meua ciutat i els meus conciutadans mereixen, i també a l’altura de les reines precedents, que han portat el seu càrrec amb una exquisida dignitat. I ja per acabar, no vull que mai oblideu que la vida és una obra de teatre que no permet assajos, per això canteu, balleu, rieu, ploreu, però sobretot viviu intensament cada moment de la vostra vida abans que el teló abaixe i l’obra acabe sense aplaudiments».

IMG_0892Per la seua banda, l’alcalde de la ciutat, Roger Cerdà, va tindre paraules per a la Reina de la Fira 2018: “Res no puc dir sobre la teua dignitat i saber estar en aquesta responsabilitat que no salte a la vista de tothom. I encara que em consta que eres ben conscient del lloc que ocupes, en aquesta ocasió vull recordar-te que portes a Xàtiva en el teu rostre, que eres la representant de dones i homes, xiquets i majors d’aquesta ciutat que et contemplen amb orgull i admiració. Has d’estar, doncs, a l’altura de la teua responsabilitat i estic segur que així serà. Però que aquesta important tasca no esborre ni la més mínima oportunitat de gaudir amb intensitat fins el darrer moment d’aquesta experiència de vida que mai no oblidaràs»

IMG_0898A més, el primer edil es va referir a la Fira; «la Fira d’Agost és reflex d’aquest canvi social. El nostre model és una proposta que passa per la premissa de què tothom ha de trobar el seu espai a la Fira d’Agost. Ens esforcem per fer una Fira on totes i cadascuna de les persones que viuen a Xàtiva i, també, totes aquelles que ens honren amb la seua visita, tinguen un espai adequat a les seues preferències; joves, dones, majors, xiquets i xiquetes. La Fira d’Agost té una vocació d’integració i treballem a consciència, any rere any, per a aconseguir-ho de la millor manera possible». ”Xàtiva creix baix els paràmetres d’un nou temps de més treball, més honradesa, més transparència i més participació que compta amb el suport de la ciutadania».

Després de l’acte protocolari es va ficar en escena Espectacle “Vuelos / Musa Lunas”.

No hay comentarios

Dejar respuesta