Xàtiva prepara un programa d’activitats amb motiu del Dia Internacional de la Joventut

Amb motiu del Dia Internacional de la Joventut que se celebra el dia 12 d’agost, la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Xàtiva ha organitzat la «Setmana de la Joventut» amb moltes i diverses activitats i tallers. Per començar, el dilluns dia 7, amb la col·laboració de l’associació Xàtiva No Yume, a partir de les 19:00 h de la vesprada s’organitzarà una jornada de rol en viu, jocs de taula i una gimcana amb tots els participants.

El dimarts 8, també a partir de les 19:00 h, al pati de la Casa de la Joventut tindrà lloc una «Fira de Tallers». Aquesta fira, comptarà amb un taller de Henna, de Cacau Labial, de Maquillatge, de Tint de Samarretes i de Reciclatge de roba.

El pròxim dia, dimarts 9, hi haurà un taller de malabars i de pompes de sabó gegants que, de segur, resultarà molt interessant sobretot per als interessats en el món de l’animació.
El dijous dia 10, s’organitzarà un taller de tapes i còctels de fruita i un sopar de baix braç a la Casa de la Joventut, amenitzat pel grup local l’Home Brut.

El divendres, al matí, tindrem ràdio en directe de 12:00h a 14:00h. Xtradio es desplaçarà a la Casa de la Joventut. Roger Cerdà, alcalde de Xàtiva, Lena Baraza, regidora de Joventut, associacions i usuaris de la Casa de la Joventut participaran en aquest programa especial. Per a finalitzar la setmana i celebrar el Dia de la Joventut hi haurà una festa d’aigua al pati de la Casa de la Joventut.

No hay comentarios

Dejar respuesta

4 × 2 =