Xàtiva es prepara per a l’arribada dels Reis Mags d’Orient

Melcior, Gaspar i Baltasar, visiten, des de les 11:00h, la residència Nova Edat a Xàtiva i després estaran a l’Hospital Lluís Alcanyís, al voltant de les 12:00h.

Per la vesprada, la festa d’arribada de Ses Majestats a Xàtiva se celebrarà, com a novetat, en la plaça de la Seu. Allà començarà la festa d’animació a les 16 hores, a càrrec de l’orquestra Salmagundi. Mentrestant, els Reis Mags iniciaran el seu descens des de Sant Josep fins a la plaça de la Seu, on s’espera que arriben entre les 16:30 i les 16:45 hores.

Els Reis estaran fent-se fotos i atenent les peticions dels xiquets fins a les 18:30 hores. A l’igual que el passat any, l’Ajuntament regalarà les fotos que els més menuts es facen amb el seu Rei favorit podent recollir-se posteriorment.

La cavalcada començarà a les 19:30 hores, seguint el seu recorregut habitual per l’avinguda de Selgas i l’Albereda Jaume I i comptarà amb la col·laboració del col·lectiu faller de la ciutat i diferents grups culturals i associacions de la ciutat.

No hay comentarios

Dejar respuesta

14 − nueve =