Xàtiva es prepara per a la visita de Ses Majestats els Reis Mags

Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran el diumenge 5 de gener, poc abans de les 17 hores, a la plaça de la Seu

La ciutat de Xàtiva ultima els detalls per a rebre l’esperada visita de Ses Majestats els Reis d’Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar que tindrà lloc el proper diumenge 5 de gener. L’Ajuntament ha preparat una recepció acorde a la importància de la visita anual dels Reis Mags, que ompli d’il·lusió a grans i menuts.

Així doncs, el regidor de Fira i Festes, Pedro Aldavero, ha anunciat que els dies 3 i 4 de gener, de 12 a 14 hores i de 17:30 a 19:30h, els emissaris reials estaran junt al Betlem Monumental per tal d’atendre les peticions i rebre les cartes dels més menuts de la casa.

Ja el diumenge 5 de gener, a les 16 hores, començarà l’animació a la plaça de la Seu, lloc que han triat Ses Majestats enguany per a retrobar-se amb totes i tots els xiquets xativins. L’arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar s’espera cap a un minuts abans de les 17 hores. Els Reis estaran a la plaça de la Seu fins moments abans de la cavalcada, fent-se fotos i atenent a totes les xiquetes i xiquets que vulguen acostar-s’hi.

La cavalcada dels Reis començarà a les 19:30 hores, amb eixida des del Gran Teatre (Avgda. de Selgas) i recorregut tradicional per l’Albereda Jaume I. Finalitzat el seu recorregut, Melcior, Gaspar i Baltasar visitaran el Betlem Monumental de Xàtiva.

El programa d’actes finalitzarà amb un castell de focs artificials, que posarà punt i final a la visita dels Reis Mags. Serà el moment de tornar a casa i anar a dormir (qui puga), per no destorbar la tasca dels reis i els seus ajudants i que puguen deixar-nos els regals a totes i tots.

No hay comentarios

Dejar respuesta