Xàtiva es prepara per a celebrar les festes en honor dels seus patrons

Els actes en honor als patrons de la ciutat, Sant Feliu i la Verge de la Seu, començaran el proper dilluns amb una nova edició del tradicional Festival de Bandes de Música que tindrà lloc a les 22:30 al Gran Teatre de la ciutat. En aquest concert participaran les dues bandes simfòniques del municipi: La Societat Musical La Nova i La Primitiva Setabense.

El dimarts 1 d’agost serà el dia del patró de la ciutat, Sant Feliu. Per aquest motiu, a les 8h del matí es celebrarà una missa a l’Ermita de Sant Feliu.

Els actes continuaran dijous 3 a la Plaça de la Seu on es podrà gaudir de l’actuació de la Colla de dolçainers ‘La Socarrà’ de Xàtiva amb la col·laboració de la d’Ontinyent, a les 22:00h.

Divendres 4, vespra del dia de la patrona de la ciutat, es celebrarà el concert i ronda a la Verge de la Seu amb un concert a càrrec de La Societat Musical La Vella i una dansà oferida per l’Escola de Danses de Xàtiva amb la col·laboració de ‘La Socarraà’ a les 22:30 a la Plaça la Seu.

Per finalitzar els actes, el dissabte 5 d’agost es celebrarà la missa en honor a la Patrona de Xàtiva: la Verge de la Seu a les 8h. La processó general s’iniciarà a les 20:00h i recorrerà els carrers de volta de la ciutat.

No hay comentarios

Dejar respuesta