Xàtiva posarà un servei de bus urbà gratuït al cementeri els dies 31 d’octubre i 1 de novembre

El dispositiu de Tots Sants contempla el tancament del vial el proper dilluns 30 d’octubre i també s’han realitzat actuacions de condicionament

Xàtiva,27d’octubre de 2023.- Amb l’arribada de la festivitat de Tots Sants, l’Ajuntament de Xàtiva ha preparat un any més un dispositiu especial als cementeris municipals per tal de facilitar la mobilitat dels veïns i veïnes.

Tant el dimarts 31 d’octubre com el dimecres 1 de novembre hi haurà servei de bus gratuït que realitzarà el recorregut habitual per la ciutat i que finalitzarà al cementeri municipal. El servei començarà a les 9 del matí i es prolongarà fins el tancament de la instal·lació (18h).

També s’ha realitzat un dispositiu especial de barreres per pacificar el trànsit i controlar el correcte aparcament, i el vial d’accés al cementeri des de la carretera Nacional es tancarà el proper dilluns 30 d’octubre per previndre l’afluència de vehicles i millorar la seguretat.

El dia 1 de novembre tindrà lloc a les 16:30 hores una missa al cementeri municipal, oficiada pel nou abat de la ciutat, Camilo Bardisa, i es disposarà durant el matí de música ambiental amb l’actuació d’un quartet de corda. Pel que fa a les millores i el condicionament, s’han dut a terme treballs de poda, i jardineria, així com actuacions de pintura en zones deteriorades.

«Al remat el que desitgem és que faja un bon oratge i facilitar que tots els ciutadans i ciutadanes de Xàtiva puguen anar a visitar als seus difunts al nostre cementeri», ha indicat el regidor Ignacio Reig.

No hay comentarios

Dejar respuesta