Xàtiva porta a plenari el canvi d’ús de les parcel·les del Centre de Dia Comarcal i el nou pavelló esportiu

El Centre de Dia té previst ubicar-se entre els carrers Forn del Vidre i Valerio Cátulo mentre que el pavelló estarà annex al Francisco Ballester

L’Ajuntament de Xàtiva porta al plenari municipal d’aquest dissabte l’aprovació inicial i exposició de la modificació del Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU) per al canvi d’ús de part de dues parcel·les dotacionals de la ciutat, amb la intenció de donar viabilitat a la construcció de dos edificis públics com són el futur Centre de Dia Comarcal i el desdoblament del pavelló esportiu municipal Francisco Ballester.

La primera modificació es tracta d’una parcel·la de sòl públic entre els carrers Forn del Vidre i Valerio Cátulo, on està prevista la construcció del nou Centre de Dia Comarcal de la Costera destinat a persones amb diversitat funcional. «Es tracta d’un edifici que haurà de complir una important demanda de les famílies usuàries, que reclamen eixa dotació pública des de fa anys, i que ara, amb el recolzament de la Generalitat Valenciana, pot ser una realitat», ha indicat el regidor d’Urbanisme Ignacio Reig.

La segona modificació preveu el canvi de la parcel·la existent entre el pavelló Francisco Ballester i la parcel·la del nou col·legi Pla de la Mesquita, de sòl educatiu-cultural a sòl esportiu, per tal d’albergar el desdoblament del pavelló esportiu previst en el Pla Director d’Inversions de Xàtiva 2021-2023. «En aquest cas es tracta d’un nou pavelló d’ús polivalent que solucionarà parcialment la saturació de les instal·lacions actuals, i que permetrà la futura reparació dels pavellons existents, que ja acusen el pas dels anys», ha manifestat Reig.

«En definitiva, complim estrictament la normativa urbanística per modificar, via plenari municipal, el Pla General d’Ordenació Urbana per tal de donar viabilitat a dos importants edificis públics per a Xàtiva» ha afegit el regidor d’Urbanisme.

No hay comentarios

Dejar respuesta