Xàtiva participa en la primera edició del Programa UVEmprén i ofereix 9 llocs de pràctiques

Xàtiva és junt amb l’Eliana el municipi que més pràctiques ofereix entre les més de 40 entitats públiques locals adherides

L’Ajuntament de Xàtiva participa en la I edició del programa “UVemprén Valor Públic” que té l’objectiu de formar i dotar d’experiència a als i les estudiants que persegueixen accedir i desenvolupar una carrera professional a les administracions públiques.

Són 41 els municipis que ofereixen aquestes pràctiques i en concret Xàtiva compta amb un total de 9 places en diferents àrees de gestió: Ocupació i formació per a l’ocupació (tres places per al desenvolupament i creació d’empresa d’inserció laboral de joves mitjançant la col·laboració públic-privada), Oci i temps lliure (una plaça per a crear i promocionar l’oci alternatiu amb la creació cultural), Educació social (una plaça per elaborar un Pla d’Absentisme Escolar), Comerç (dues places per a realitzar un projecte educatiu al comerç local per fomentar-lo entre la població jove), Promoció Econòmica (una plaça per a la realització del programa per al foment i suport a l’emprenedoria juvenil) i Digitalització (una plaça per a la creació d’una plataforma digital d’associacions).

La Universitat de València destina vora 19.000 euros a aquest programa i aquestes pràctiques comporten ajudes de 250 euros per cobrir els desplaçaments dels estudiants oficials de Grau i Màster de la Universitat de València participants del programa, els quals realitzaran pràctiques externes en ajuntaments, mancomunitats i a la Diputació de València.

La convocatòria també inclou un programa formatiu de caràcter intensiu, que després de completar-se comportarà un certificat acreditatiu. A més a més, els tres estudiants amb millors Diaris d’Innovació seran premiats cadascun d’ells amb una tableta valorada en 385 euros.

Les sol·licituds es poden presentar fins el proper dilluns 15 de febrer i les persones interessades hauran d’enviar un correu a uvempren@uv.es i la seua proposta de pràctica o “autopracticum” a uvpracticas@uv.es (ADEIT) perquè siga aprovada per la persona que coordina les pràctiques al seu centre o titulació, indicant en l’apartat Activitats “CONVOCATÒRIA VALOR PÚBLIC”. Posteriorment ADEIT comunicarà el resultat de la valoració i en cas de no ser aprovada els motius i possibles esmenes. Des de la Universitat informaran dels passos a seguir en cas de ser aprovada.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dieciocho − 14 =