Xàtiva organitza una Mostra d’Emprenedoria aquest dissabte a l’Avinguda de Selgas

La mostra, emmarcada en el Pla Millennial, compta amb la col·laboració del grup de Joventut Emprenedora de la ciutat per impulsar noves oportunitats laborals

L’Ajuntament de Xàtiva ha organitzat per a aquest dissabte, a través de la regidoria de Joventut, una mostra d’emprenedoria que se celebrarà a l’Avinguda de Selgas (entre Hisenda i el bar Moncho) de 10 a 14 hores.

Aquesta mostra està emmarcada en el Pla Millennial 2021-2025 per a la millora de l’ocupació juvenil i la creació de noves oportunitats laborals a la ciutat, coorganitzada amb la col·laboració del grup de Joventut Emprenedora de Xàtiva. La seua finalitat és definir-se com una plataforma autònoma per tal d’impulsar la creació de noves oportunitats laborals i impulsar els negocis ja presents mitjançant la innovació i digitalització de la xarxa empresarial de la ciutat.

En aquesta Mostra participaran al voltant de 20 joves emprenedors i emprenedores, així com també entitats públiques i privades que mostraran recursos i serveis que ofereixen a les persones emprenedores.

La inauguració tindrà lloc a les 10 hores i posteriorment es realitzaran diferents ponències i activitats. A les 11 hores Liseth Monticone parlarà d’Innovació amb «Innovax», mentre que de 11:30 a 11:50 serà protagonista el món de la música amb Dj Bruno Mateu. A les 12 serà el torn de l’emprenedoria des de l’economia social amb FEVECTA i Maria José Granero, i a les 12:30 es realitzarà un recital de poesia a càrrec de l’autora Sénia Mulayali. L’última intervenció del matí serà la de Miguel Ángel Gozalbes i Juan Carlos Crespo (Maniac) a les 13 hores, per parlar sobre la digitalització empresarial i les subvencions existents mitjançant els Fons Next Generation. Per últim, de 13:30 a 14 hores es realitzaran diferents sortejos entre les persones assistents.

La mostra, emmarcada en el Pla Millennial, compta amb la col·laboració del grup de Joventut Emprenedora de la ciutat per impulsar noves oportunitats laborals

No hay comentarios

Dejar respuesta