Xàtiva organitza una activitat de barranquisme aquàtic a Anna per al 30 de setembre

També estan obertes les inscripcions per al viatge a Port Aventura a finals d’octubre amb motiu de la celebració de Halloween

Xàtiva, 1de setembre de 2023.- El departament de Joventut de l’Ajuntament de Xàtiva ha organitzat una sèrie d’activitats amb motiu del 40 aniversari de la Casa de la Joventut, entre les quals destaca una activitat de Barranquisme Aquàtic a Anna (la Canal de Navarrés).

Aquesta activitat, que serà gratuïta, es realitzarà el dia 30 de setembre i inclou vídeos i fotos de l’experiència. Podran participar joves a partir dels 12 anys i la inscripció s’ha de realitzar a través del codi QR que apareix al cartell o bé sol·licitant el formulari d’inscripció a la Casa de la Joventut a través del telèfon 96 227 43 42 o bé al correu electrònic joventut@ayto-xativa.es.

D’altra banda, aquest any es tornarà a organitzar el viatge a Port Aventura amb motiu de la celebració de Halloween, el qual està previst per al cap de setmana del 28 i 29 d’octubre. El viatge té un preu de 90 euros amb carnet jove i 100 euros per a la resta, i inclou l’autocar des de Xàtiva amb hotel dins del parc amb desdejuni inclòs, i l’entrada de dos dies a Port Aventura i Ferrari Land amb assegurança de viatge. Ja es poden realitzar les inscripcions a través de la Casa de la Joventut de Xàtiva.

No hay comentarios

Dejar respuesta