Xàtiva oferirà un total de 17 representacions teatrals per a escolars en aquest curs 2020/2021

Hi haurà funcions en valencià, castellà, anglès i llenguatge gestual i multidisciplinar, amb un aforament reduït a causa de la pandèmia

El Gran Teatre de Xàtiva acollirà aquest curs un total de 17 funcions de teatre escolar per a tots els nivells educatius i en tres idiomes: valencià, castellà i anglès, a més d’una representació en llenguatge gestual i multidisciplinar; totes elles amb mesures excepcionals com a conseqüència de la Covid-19.

«Les mesures de seguretat davant aquesta oferta teatral s’han incrementat i s’ha limitat l’aforament a un màxim de 150 alumnes per obra, a més d’ubicar-se segons les directrius de la Conselleria d’Educació i de la Conselleria de Sanitat», ha manifestat la regidora de Gran Teatre Maria Beltrán, qui ha insistit en que «és important donar a conèixer que la cultura és segura, com també ho és anar al Gran Teatre de Xàtiva ara que reobri les seues portes».

Les representacions s’iniciaran a finals del mes d’octubre, amb l’obra «Paraules a les butxaques» de la companyia Combinats, mentre que per al mes de novembre hi ha quatre funcions tancades: Nautilus (cia. La Negra), «Delirium» (Teatre del Contrahecho) i dues funcions -en valencià i castellà- de l’obra «Sabates noves» de la companyia Tiam Gombau – Teatre de l’Home dibuixat, que curiosament va aconseguir fa uns dies el premi MAX a millor espectacle infantil i familiar d’Espanya.

En gener arribarà al Gran Teatre «The new little prince» (Forum Teatre) i Viatge a la Lluna» (Nacho Diago), per a seguir en febrer amb «Escape Room» i «Speech balloon» (Forum Teatre), i la tornada de la companyia Clásicos de Almagro amb un espectacle per determinar dels Clàssics del Segle d’Or. Les actuacions continuaran a març amb una doble sessió de «El árbol de la fantasia» (Trèbol Teatro) i altra doble sessió de «Sopa de pedres» (El ball de San Vito).

Les últimes funcions del curs 20/21 correspondran a «Mary’s Travels», «Lusmore and the fairies» i «Robin and Hood» (Forum Teatre), i amb «Rob», la representació gestual i multidisciplinar de Teatre de l’Abast & Zero en conducta.

Els centres educatius interessats en acudir al Gran Teatre deuran formular la reserva per telèfon, cridant a la Casa de la Joventut els dies laborals en horari de 10 a 14 hores, indicant el total d’alumnes previst i de professors acompanyants, atenent-se per ordre fins a completar aforament. S’eximeix d’aquest procediment a les representacions del Teatro Clásico de Almagro, que remetrà la informació directament als centres.

No hay comentarios

Dejar respuesta