Xàtiva obri el dilluns les inscripcions de les escoles esportives, l’esport per adults i les activitats a la piscina

A partir del proper dilluns a les 8 del matí es podran realitzar les inscripcions, i les activitats s’iniciaran el 25 de setembre

Xàtiva, 6de setembre de 2023.- Amb l’arribada del mes de setembre tornen les escoles esportives municipals, l’esport per a persones adultes i les activitats cobertes a la piscina, per a les quals començaran les inscripcions el proper dilluns 11 de setembre a partir de les 8 del matí.

Les escoles esportives municipals s’iniciaran el 25 de setembre i s’allargaran fins al 31 de maig, amb un preu de 64 euros per a tot el curs i un 10% de descompte a partir del segon germà. Entre els esports que es podran practicar es troben Atletisme, Gimnàstica, Minihandbol, Minivoleibol, Minibàsquet, Minibàdminton i esport adaptat (que serà gratuït).

Pel que fa l’esport per a persones adultes, les activitats començaran el 25 de setembre fins al 28 de juny, podent realitzar el pagament de forma trimestral, amb activitats per a dos o tres dies. Entre les activitats que es poden realitzar es troben manteniment físic, gimnàstica correctiva, pilates, aeròbic, zumba i esport adaptat (gratuït). Si es decideix realitzar tot el curs, el preu és de 68 euros per a dos dies a la setmana (34 persones jubilades) i de 100 euros per a tres dies a la setmana (50 per a persones jubilades).

Les activitats en piscina coberta es desenvoluparan del 25 de setembre al 31 de maig i entre elles es troben: aquagym, iniciació de 3 a 5 anys, perfeccionament de 6 a 8 anys, perfeccionament de 9 a 12 anys, inici per a persones adultes i perfeccionament per a persones adultes. Les sessions seran de 45 minuts i pel que fa a les activitats dirigides es pagarà de forma trimestral; mentre que per a l’aquagym es pot efectuar un preu únic o bé també escollir el pagament per trimestre.

Les activitats es realitzaran en diferents espais de la ciutat, com ara el Poliesportiu Les Pereres, el pavelló Francisco Ballester, el pavelló de Voleibol, l’IES Doctor Lluís Simarro, l’IES Josep de Ribera, el col·legi Gozalbes Vera i el col·legi Jacinto Castanyeda.

Forma d’inscriure’s

Les inscripcions per a totes les activitats s’iniciaran el proper dilluns 11 de setembre i es poden realitzar de dues formes. La primera d’elles és de forma telemàtica, a través de la web www.xativa.es, on s’ha de prémer la pestanya «Ajuntament» i posteriorment en el banner «Esports» i la pestanya «Inscripcions/reserves», emplenant les dades d’identificació d’usuari. Una vegada dins s’haurà de clicar en «Nova inscripció» dins de l’apartat Activitats Esportives Municipals i triar entre les diferents modalitats. La segona de les formes per formalitzar la inscripció serà de forma presencial al poliesportiu Les Pereres, emplenant i entregant la fitxa d’inscripció i procedint al pagament amb targeta bancària. És important ressenyar que una vegada ingressat l’import de l’activitat no es procedirà a la devolució de cap ingrés per la no assistència.

Des del departament d’Esports s’ha reforçat el personal per a l’atenció al públic a partir del proper dilluns, amb dos ordinadors, dues impressores i dos datàfons per agilitzar les gestions i minimitzar les esperes. No obstant, però, des del departament es recomana realitzar els tràmits de forma electrònica per tal d’evitar cues.

No hay comentarios

Dejar respuesta