Xàtiva llança una campanya d’expectació sobre la imatge de FirAll 2018

La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Xàtiva ultima la preparació de la tercera edició de la fira de l’all tendre de Xàtiva, FirAll 2018. El primer tinent d’alcalde, Miquel Lorente, ha anunciat el llançament d’una campanya de comunicació d’expectació per tal de promocionar la celebració d’aquest esdeveniment a la ciutat.

Com en anteriors edicions, la imatge del FirAll serà una veïna o veí de Xàtiva. La campanya es basa en l’ocultació de la identitat de la persona que aquest any protagonitzarà el cartell anunciador de FirAll. Amb tal motiu s’ha convocat un concurs que consisteix en endevinar la identitat oculta d’aquesta persona. El guanyador rebrà un val de 60 euros que es podrà canviar per un dinar o sopar en qualsevol restaurant de Xàtiva.

Per participar en aquest concurs, tan sols cal fer un comentari en la publicació de la pàgina del FirAll a Facebook. Si finalment, cap participant encertara, es farà un sorteig entre totes les persones que han concursat.

El termini per a participar en aquest concurs finalitza el proper 31 de gener i el resultat es farà públic l’1 de febrer.

No hay comentarios

Dejar respuesta