Xàtiva intensifica el desbrossament i la reparació dels camins del terme municipal

Les Brigades Municipals actúen durant aquestes setmanes amb el reforç dels 31 treballadors procedents del Conveni i el Romanent Agrícola del SEPE

 Les Brigades Municipals de Xàtiva es troben durant aquests setmanes realitzant tasques de desbrossament i reparació de camins en diverses zones del terme municipal de Xàtiva, treballs que s’han incrementat des de la passada setmana amb la incorporació dels 31 treballadors procedents del Conveni i el Romanent Agrícola del SEPE.

En el dia de hui, les Brigades estan actuant en la zona del Bellveret, si bé també s’han realitzat treballs en altres indrets com ara el camí de Santa Anna, el camí de la Granja, el camí d’Alboi o la carretera de l’Hospital (inclòs l’entorn del CRIS i el CEEM). A més a més, també s’ha estat actuant a la zona del Carraixet, les pedanies i a Bixquert, en camins com ara Betlem, el Pont Sec o la zona de Bolvens.

Per als propers dies i les properes setmanes, està previst seguir amb el desbrossament i la reparació de la resta de camins del terme municipal i de Bixquert, amb una intensificació de la neteja de la zona del Bellveret i de Sant Josep, així com de Menor Cuesta. A més a més, també està prevista la retirada del baladre de la ronda nord i realitzar un retall en la zona del Passeig del Ferrocarril i Ausiàs March.

«Estem atenent les grandíssimes demandes de neteja que hi havia en camins de Bixquert i de la resta del terme municipal. És un esforç considerable per part de l’Ajuntament, ja que hem hagut de dotar al personal de material específic, EPIs i vehicles de transport», ha manifestat el regidor de Serveis Públics Ricardo Martínez, qui ha destacat que «el personal de les Brigades s’ha dividit en sis grups que estan simultàniament netejant camins de Bixquert i fent reparacions directes en asfalt i terra, pel que demanem un poc de paciència a la gent».

Altres actuacions

El regidor de Serveis Públics també ha comentat algunes actuacions previstes pròximament, com ara les obres del mirador de Bixquert amb la col·laboració del Servei de Carreteres. En aquesta zona està previst realitzar un tancat exterior, asfaltat i la col·locació d’un carril passant, a més de la reposició de banquets i de l’arbrat.

D’altra banda, també s’està preparant la neteja de les Arcaetes d’Alboi, que continuen sent una estructura hidràulica en funcionament i estan catalogades com a BIC, on es desbrossarà després de l’autorització de Patrimoni i s’aprofitarà per a fer reparacions.

No hay comentarios

Dejar respuesta

seis + dos =