Xàtiva inicia el canvi de la gespa del camp de futbol 11 número 1 de Les Pereres

La renovació d’aquest camp es suma a les ja finalitzades al Paquito Coloma i al camp de futbol sala del poliesportiu, amb una inversió total de 314.000 euros

Xàtiva, 5 de setembre de 2023.-  L’Ajuntament de Xàtiva ha començat el canvi de la gespa artificial del camp 1 del poliesportiu Les Pereres, dotat amb 166.617,61 euros, que s’afegeix a les ja efectuades en l’anterior legislatura al Paquito Coloma i a Les Pereres.

Les tasques que acaben d’iniciar-se inclouen el desmuntatge i recol·locació del mobiliari esportiu existent, el desmuntatge de la gespa amb el corresponent empaquetament, retirada i gestió de residus; l’anivellament de les zones deteriorades del ferm; la instal·lació de la nova gespa artificial segons les especificacions tècniques; i el subministrament i abocament del nou material de farciment. El tipus de gespa que s’incorpora és de nivell FIFA QUALITY i FIFA QUALITY PRO i inclourà els marcatges de línies segons la normativa en vigor.

La renovació s’ha dut a terme atès l’estat de deteriorament avançat que presentava l’anterior gespa pel seu elevat ús i per tal de previndre possibles lesions entre els i les esportistes.

«Des de l’Ajuntament som conscients de la necessitat que suposa millorar aquestes instal·lacions i per això portem invertits 314.000 euros per a tindre ja el 80% dels camps de futbol en perfectes condicions. En l’anterior legislatura es va començar amb el camp de futbol 11 del Paquito Coloma i de futbol sala de Les Pereres, ara ha arribat el moment del camp de futbol 11 número 1 de Les Pereres que estarà acabat en les pròximes setmanes», ha manifestat el regidor d’Esports Vicent Lluch.

No hay comentarios

Dejar respuesta