Xàtiva incorpora 7 nous agents de Policia Local que reforçaran el dispositiu per l’Estat d’Alarma

L’alcalde de Xàtiva els ha donat la benvinguda i ha assegurat que «aquests agents seran la representació de l’Ajuntament al carrer»

Xàtiva ha incorporat aquest dilluns a 7 nous agents de Policia Local que incrementaran la seguretat a Xàtiva amb motiu de l’Estat d’Alarma decretat pel Govern aquest dissabte, el qual va dictar normes extraordinàries de caràcter preventiu per a la contenció del contagi de la pandèmia provocada pel COVID-19 o Coronavirus.

Aquests agents de Policia s’incorporen immediatament a l’organització del control de la situació, entrant al grup operatiu municipal en coordinació amb la resta de cossos i forces de seguretat de l’Estat. «Aquests nou policies que han pres hui possessió van a reforçar la plantilla de la Policia Local de Xàtiva per a poder desenvolupar les funcions necessàries en aquests dies, posant-se a disposició del departament de Seguretat Ciutadana i col·laborant en el bon desenvolupament de totes les mesures que s’estan implementant», ha manifestat el regidor de Seguretat Ciutadana Juan Giner.

L’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, els ha donat la benvinguda assegurant que «aquests agents són la representació de l’Ajuntament de Xàtiva al carrer» i esperant «que tracten a la gent amb la major correcció possible i amb un tracte proper».


En Castellà;

Xàtiva incorpora 7 nuevos agentes de Policía Local que reforzarán desde hoy el dispositivo por el Estado de Alarma

El alcalde de Xàtiva les ha dado la bienvenida y ha asegurado que «estos agentes serán la representación del Ayuntamiento en la calle»

Xàtiva ha incorporado este lunes a 7 nuevos agentes de Policía Local que incrementarán la seguridad en Xàtiva con motivo del Estado de Alarma decretado por el Gobierno este sábado, el cual dictó normas extraordinarias de carácter preventivo para la contención del contagio de la pandemia provocada por el COVID-19 o Coronavirus.

Estos agentes de Policía se incorporan inmediatamente a la organización del control de la situación, entrando al grupo operativo municipal en coordinación con el resto de cuerpos y fuerzas de seguridad del Estado. «Estos nuevos policías que han tomado hoy posesión van a reforzar la plantilla de la Policía Local de Xàtiva para poder desarrollar las funciones necesarias en estos días, poniéndose a disposición del departamento de Seguridad Ciudadana y colaborando en el buen desarrollo de todas las medidas que se están implementando», ha manifestado el concejal de Seguridad Ciudadana Juan Giner.

El alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, les ha dado la bienvenida asegurando que «estos agentes son la representación del Ayuntamiento de Xàtiva en la calle» y esperando «que traten a la gente con la mayor corrección posible y con un trato próximo».

No hay comentarios

Dejar respuesta