Xàtiva habilitarà un espai multimèdia durant els dies de Fira

L’estand habilitat al recinte tindrà capacitat per a 49 jugadors simultanis i s’ubicarà entre el final de l’Avda. Selgas i principi de l’Avda. Juan Francés

Una de les novetats respecte a l’edició 2018 de la Fira de Xàtiva serà la col·locació al recinte d’un espai multimèdia amb capacitat per a uns 49 jugadors per hora de forma simultània i uns 300 usuaris diaris.

L’adjudicació del contracte ha recaigut en l’empresa Alpha Centauri Games SL, per un import total de 18.125 euros que agrupa el muntatge i desmuntatge així com l’activitat durant els dies de Fira.

L’espai habilitat, que es situarà entre el final de l’Avinguda de Selgas i el principi de l’Avinguda Juan Francés, comptarà amb 14 PS4 (Play Station 4) i 2 XBOX amb monitors de 24 polzades i dos comandaments; 1 Nintendo Switch i 2 Wii-U amb monitors de 40 polzades i quatre comandaments; 2 simuladors de conducció Real Driver X, 3 ulleres de realitat virtual i Rocket League físic.

Respecte als jocs als quals es podrà jugar durant la Fira d’Agost en aquest espai es troben el FIFA18, Street Fighter V, Fornite, NBA 2k18, Rocket League, Minecraft, Mario Kart 8 Deluxe, Just Dance 2018, Project Cars 2 i altres jocs populars actuals de característiques semblants. A més a més, es contempla també la realització de tornejos de jocs com ara Rocket League, Mario Kat Deluxe 8, Just Dance i Fifa 2018.

L’horari d’apertura al públic en aquest estand serà en principi de 10 a 22 hores en dies festius i de 12 a 22 hores en dies laborables. El desmuntatge de l’espai es durà a terme el dia 20 d’agost després del tancament de la Fira 2018.


En Castellá:

La Fira de Xàtiva 2018 contará con un espacio multimedia

Una de las novedades respecto a la edición 2018 de la Fira de Xàtiva será la colocación en el recinto de un espacio multimedia con capacidad para unos 49 jugadores por hora de forma simultánea y unos 300 usuarios diarios.

La adjudicación del contrato ha recaído en la empresa Alpha Centauri Games SL, por un importe total de 18.125 euros que agrupa el montaje y desmontaje así como la actividad durante los días de feria.

El espacio habilitado, que se situará entre el final de la Avenida de Selgas y el principio del Avenida Juan Francés, contará con 14 PS4 (PlayStation 4) y 2 XBOX con monitores de 24 pulgadas y dos mandos; 1 Nintendo Switch y 2 Wii-U con monitores de 40 pulgadas y cuatro mandos; 2 simuladores de conducción Real Driver X, 3 gafas de realidad virtual y Rocket League físico.

Respecto a los juegos a los que se podrá jugar durante la Fira d’Agost en este espacio se encuentran el FIFA18, Street Fighter V, Fornite, NBA 2k18, Rocket League, Minecraft, Mario Kart 8 Deluxe, Just Dance 2018, Project Cars 2 y otros juegos populares actuales de características similares. Además, se contempla también la realización de torneos de juegos como Rocket League, Mario Kat Deluxe 8, Just Dance y Fifa 2018.

El horario de apertura al público en este stand será en principio de 10 a 22 horas en días festivos y de 12 a 22 horas en días laborables. El desmontaje del espacio se llevará a cabo el día 20 de agosto tras el cierre de la Fira 2018.

No hay comentarios

Dejar respuesta