Xàtiva habilita 4 nous panells per a la informació de les associacions

El regidor de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Xàtiva, Miquel Alcocel, ha anunciat l’inici dels treballs d’instal·lació d’una sèrie de panells informatius en diversos punts de la ciutat que es posen a disposició de les distintes associacions de Xàtiva. Aquest nou mobiliari urbà està destinat a servir de suport per a la col·locació de cartells, pòsters i tota mena de fullets informatius per tal que les entitats cíviques de la ciutat puguen difondre la seua activitat i convocatòries.

En total, es van a instal·lar 4 nous panells com el de la imatge. La instal·lació i ubicació d’aquestos dispositius és resultat d’un procés participatiu, ja que la proposta va sorgir durant una de les jornades d’associacionisme organitzades per Participació Ciutadana.

Els 4 nous panells estaran situats en l’avinguda de Selgas, front al Gran Teatre; en la plaça de l’Estació, en la plaça Vicent Andrés Estellés i en la plaça de l’Espanyoleto, front al Centre Cívic La Ferroviària. Aquestos panells, de major superfície, s’uneixen als 9 ja existents destinats a la difusió d’informació institucional de l’Ajuntament.

No hay comentarios

Dejar respuesta