Xàtiva fica en marxa la II Fase del Pla de Seguretat Lumínica que afectarà a més de 40 carrers

Xàtiva fica en marxa una segona fase del Pla de Seguretat lumínica amb una inversió de 153.000 euros per a la instal·lació d’un total de 275 nous aplics led i 221 noves lluminàries completes. Aquesta quantitat econòmica ve a repartir-se a raó de 95.075,37 € procedents del Pla Provincial d’Obres i Serveis (PPOS) de la Diputació de València de 2016 i 58.000 € a càrrec del Pla Director d’Inversions Xàtiva Creix.

L’actuació pretén augmentar els nivells d’il·luminació en determinats carrers per tal de millorar la qualitat de l’enllumenat públic i augmentar la seguretat viària en el nucli urbà de la ciutat.

El regidor de Serveis Públics, Ignacio Reig, mostra la seua satisfacció pels resultats de la primera fase del Pla de Seguretat lumínica, el que l’ha portat a iniciar una segona fase amb major pressupost: «a la primera fase vam invertir 98.000 euros i ara anem a destinar més de 153.000 euros per renovar la il·luminació d’entre 40 i 45 carrers de Xàtiva». L’horitzó temporal que es marca el regidor per a la finalització de l’execució d’aquesta segona fase és abril de 2018.

A més d’aquesta intervenció global, la millora de la il·luminació es va executant també puntualment en zones com l’aparcament de la Ciutat de l’Esport, els accessos al grup d’habitatges de Les Santes o en els laterals del Gran Teatre, que donen accés a l’IES La Costera i al Jardí de la Pau, aquestes dues últimes encara en fase d’execució.

No hay comentarios

Dejar respuesta

14 + 14 =