Xàtiva exaltarà les seues Falleres Majors Patricia Giner i Vera Langa aquest cap de setmana

El dissabte serà el torn de la Fallera Major i el diumenge de la Fallera Major Infantil

La Junta Local Fallera de Xàtiva celebra aquest cap de setmana l’esperada presentació de les Falleres Majors de Xàtiva 2024, un dels moments més destacats de l’exercici faller de la nostra ciutat. Aquest any, la presentació d’ambdues seguirà sent per separat, quedant el dissabte 14 d’octubre reservat per a Patricia Giner i Montagud i el diumenge 15 per a Vera Langa i Suñer, junt les seues respectives Corts d’Honor i acompanyants.

Pel que fa al lloc i l’hora dels actes, la presentació de la Fallera Major serà a les 20:30 hores, mentre que la de la Fallera Major Infantil a les 18:00 hores; les dos al Gran Teatre de Xàtiva (Avda. Selgas, s/n).

A més, durant les presentacions, es reconeixerà l’excel·lència i la dedicació a les falles als següents premiats:

Socarrat d’Honor: Teodoro Pallàs i Sanchis. Aquest premi reconeix la trajectòria excepcional d’una persona que ha contribuït de manera significativa a les falles de Xàtiva.

Insígnia d’Or: Colla de Dolçainers i Tabaleters «La Socarrà». Aquest prestigiós reconeixement és un testimoni de l’excel·lència en la música tradicional valenciana i el seu suport continu a les nostres festes.

Per a aquells que no puguen assistir en persona, les dues presentacions es retransmetran en directe a través del canal de YouTube 10 Deu TV.

Finalment, la Junta Local Fallera de Xàtiva vol destacar el compromís amb les entitats socials de la ciutat. Les recaptacions de les entrades per a aquest esdeveniment seran destinades a les associacions AXATEA i ACOFEM 13, les quals realitzen una tasca vital ajudant a persones que ho necessiten en la nostra ciutat.

La Junta Local Fallera de Xàtiva espera la vostra assistència a aquests esdeveniments i que gaudiu acompayant a Patricia i Vera, junt les seues Corts i acompanyants en aquest acte tan emotiu.

No hay comentarios

Dejar respuesta