Xàtiva exalta aquest cap de setmana a les seues Falleres Majors 2020

Patricia Viñes será presentada dissabte a les 20 de la vesprada al Gran Teatre, mentre que el torn de Marives Puchades será diumenge a les 18h

El Gran Teatre de Xàtiva acollirà aquest cap de setmana les exaltacions de les Falleres Majors de Xàtiva, Patricia Viñes Martínez i Marives Puchades Díaz.

Dissabte a les 20 hores, està prevista la presentació de Patricia Viñes, Fallera Major de Xàtiva, que estarà acompanyada per les seues dames Desirée García, Gema Climent, Kaltoum Idrissi Yahyaoui i Laura Borredà. Prèviament, a les 19h, està prevista a les portes de l’Ajuntament de Xàtiva una recepció de les autoritats i resta de Juntes Locals que acudiran a la cita, entre els que destaca la Fallera Major de València 2020 Consuelo Llobell, així com les Juntes Locals de Dénia i Elda, la Festera de Gràcia de Canals o la Veremadora Major de Jumilla.

La mantenidora de l’acte serà la Fallera Major de València 2018, Rocío Gil Uncio, mentre que també es donaran els guardons que atorguen respectivament les falles de Xàtiva i la Junta Local Fallera. En aquest cas, el socarrat d’honor serà per a l’estudiós de les falles i ex responsable de la Casa de Cultura de Xàtiva, Josep Sanchis, mentre que la Insígnia d’Or recaurà en l’ex president de la Junta Local Fallera de Xàtiva durant dotze anys consecutius, Javier García Paños.

D’altra banda, diumenge serà la proclamació de la fallera major infantil, MariveS Puchades Díaz, a les 18 de la vesprada, acte en el que estarà acompanyada de les seues dames Laura Palet, Amparo Sánchez, Sofia Cucó i Mireia Barberà. Els acompanyants infantils d’aquest exercici seran Álvaro Pastor, óscar Sánchez, Guillem Bou, Hugo Perales i Marc Victoria.

A l’igual que el dissabte, una hora abans de l’inici de l’acte (17h) hi haurà una recepció oficial a les portes de l’Ajuntament de Xàtiva, on cal destacar la presència de les falleres majors i juntes locals de Dénia, Gandia, Sagunt, Borriana, Torrent, la Festera de Gràcia Infantil de Canals i la Veremadora Infantil de Jumilla. La mantenidora d’aquesta presentació serà la fallera major de València 2019, Sara Larrazábal.


En Castellà:

Xàtiva exalta este fin de semana a sus Falleras Mayores 2020

Patricia Viñes será presentada el sábado a las 20 de la tarde en el Gran Teatro, mientras que el turno de Marives Puchades será el domingo a las 18h

El Gran Teatro de Xàtiva acogerá este fin de semana las exaltaciones de las Falleras Mayores de Xàtiva, Patricia Viñes Martínez y Marives Puchades Díaz.

El sábado a las 20 horas, está prevista la presentación de Patricia Viñes, Fallera Mayor de Xàtiva 2020, que estará acompañada por sus damas Desirée García, Gema Climent, Kaltoum Idrissi Yahyaoui y Laura Borredà. Previamente, a las 19h, está prevista en las puertas del Ayuntamiento de Xàtiva una recepción de las autoridades y resto de Juntas Locales que acudirán a la cita, entre las que destacan la Fallera Mayor de València 2020 Consuelo Llobell, así como las Juntas Locales de Denia y Elda, la Festera de Gracia de Canals o la Vendimiadora Mayor de Jumilla.


La mantenedora del acto será la Fallera Mayor de València 2018, Rocío Gil Uncio, mientras que también se darán los galardones que otorgan respectivamente las fallas de Xàtiva y la Junta Local Fallera. En este caso, el socarrat de honor será para el estudioso de las fallas y ex responsable de la Casa de Cultura de Xàtiva, Josep Sanchis, mientras que la Insignia de Oro recaerá en el ex presidente de la Junta Local Fallera de Xàtiva durante doce años consecutivos, Javier García Paños.


Por otro lado, domingo será la proclamación de la fallera mayor infantil, Marives Puchades Díaz, a las 18 de la tarde, acto en el que estará acompañada de sus damas Laura Palet, Amparo Sánchez, Sofia Cucó y Mireia Barberà. Los acompañantes infantiles de este ejercicio serán Álvaro Pastor, Óscar Sánchez, Guillem Bou, Hugo Perales y Marc Victoria.

Al igual que el sábado, una hora antes del inicio del acto (17h) habrá una recepción oficial a las puertas del Ayuntamiento de Xàtiva, donde hay que destacar la presencia de las falleras mayores y juntas locales de Denia, Gandía, Sagunto, Burriana, Torrent, la Festera de Gracia Infantil de Canals y la Vendimiadora Infantil de Jumilla. La mantenedora de este acto será la fallera mayor infantil de València 2019 Sara Larrazábal.

No hay comentarios

Dejar respuesta