Xàtiva estarà present un any més a la Fira Internacional de Turisme de Madrid

La capital de la Costera presentarà a FITUR el cartell del XXIII Festival Internacional Nits al Castell i el nou Espai Borja

Xàtiva estarà present un any més a la Fira Internacional de Turisme de Madrid (FITUR) que s’inicia demà dimecres 22 de gener i es podrà visitar fins diumenge a IFEMA. A la cita assistiran l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, la regidora de Turisme Raquel Caballero i tècnics de l’Oficina de Turisme de la ciutat.

Entre les cites ineludibles per al municipi, demà dimecres, a partir de les 14:30 de la vesprada, es presentarà el cartell del XXIII Festival Internacional Nits al Castell de Xàtiva que té lloc a la fortalesa xativina durant els dissabtes del mes de juliol. Ja de vesprada, l’alcalde i la regidora de Turisme es reuniran amb diferents empreses i institucions turístiques.

El dijous a les 11 del matí es realitzarà un showcooking a càrrec del Bar El Carmen de Xàtiva, que cuinarà una cassola d’arròs al forn, mentre que també es produirà la visita de les falleres majors de Xàtiva, que ajudaran a difondre els valors culturals de la ciutat a través d’una festa Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO.

A més a més, el dijous a partir de les 17:30 de la vesprada, es presentarà públicament un dels nous reclams turístics de la ciutat, com és l’Espai Borja que va obrir les seues portes el passat mes de desembre.

FITUR és sens dubte una de les Fires de Turisme més importants del món, ja que l’any passat va comptar amb la participació de 10.487 empreses i institucions de 165 països i regions, 142.642 professionals i vora 111.000 visitants de públic general.

No hay comentarios

Dejar respuesta

3 × cinco =