Xàtiva esgota en tres setmanes els Bons de comerç local de a la tercera fase

Durant la campanya de Nadal s’han consumit en els establiments de la ciutat un total de 218.800 euros, el que suposa vora el 40% del total

Aquest divendres s’han adquirit a través de la pàgina web de Caixa Ontinyent els últims bons de comerç local de Xàtiva, els quals es poden bescanviar als establiments negocis de la ciutat per part dels veïns i veïnes del municipi.

En aquesta tercera edició la injecció econòmica suma un total de 560.000 euros, dels quals 280.000 són aportats íntegrament per l’Ajuntament de Xàtiva mentre que l’altra meitat és completada per part dels usuaris. Els bons tenen un valor de compra de 20 i 40 euros, podent ser canviats per un import total de 40 i 80 euros.

Els bons de comerç es van posar a la venda el passat 15 de desembre i durant la campanya de Nadal ja s’han consumit un total de 218.800 euros, el que suposa vora el 40% del total. Finalment s’han venut 11.721 bons que han estat adquirits per un total de 7.379 veïns i veïnes de Xàtiva.

«Sens dubte aquesta tercera edició ha tornat a ser un èxit. Les dades demostren que els bons de comerç local són una ferramenta magnífica per tal d’incentivar el consum al nostre municipi, i estan servint d’una forma clara per mantindre les xifres de venda anteriors a la pandèmia, i sobretot per a ajudar a superar els problemes que travessen els comerciants de la nostra ciutat», ha manifestat l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, qui ha assegurat que «en aquest 2022 anem a seguir treballant intensament per revitalitzar el nostre comerç amb noves accions que posarem en marxa des de l’Ajuntament. Xàtiva és una ciutat comercial de primer nivell i volem que ho continue sent en el futur immediat».

Cal recordar que els bons es poden bescanviar als 370 comerços i establiments participants en la campanya fins el 15 de juny del present any 2022.

No hay comentarios

Dejar respuesta