Xàtiva es prepara per a la Sant Silvestre

El Consell Esportiu Municipal de l’ Ajuntament de Xàtiva ha organitzat la cursa popular Sant Silvestre, amb la col·laboració del Club d’Atletisme Xàtiva, que tindrà lloc el dijous 29 de desembre a les 21:00 h.

El circuit tindrà al voltant de 4.200 metres. Podran prendre part en aquesta prova totes aquelles persones que ho desitgen, estiguen federades o no, sempre que siguen majors de 16 anys i estiguen correctament inscrites. Els menors de 15 anys aniran acompanyats del seu pare o mare, o autorització per escrit d’un dels seus pares o tutors.

La inscripció serà benèfica amb un donatiu de 3 €, i deurà realitzar-se abans de la prova a les botigues d’esports de la ciutat de Xàtiva: Saetabis Sport, Atletes, kilometres i Desnivell Positiu o de 5 € el mateix dia de la prova fins les 20:30 h. El recaptat, tant en tendes com el dia de la prova, es donarà íntegrament al CLAS (Consell Local d’Acció Social)

El dia de la prova es recolliran aliments amb una fi benèfica pel CLAS.

Hi haurà trofeus als 3 millors atletes de categoria masculina i femenina i premis del Consell Esportiu a les millors disfresses.

Els tres primers classificats de cada categoria rebran un trofeu.

Els tres millors disfresses individuals i els tres millors disfresses des de 2 participants fins a un màxim de 15, rebran un detall del Consell Esportiu Municipal, sempre que estiguin inscrits en la carrera.

1º classificat/a disfressa individual, dos abonaments per 2017 Ciutat de l’Esport.
2º classificat/a disfressa individual, un abonament per 2017 Ciutat de l’Esport.
3er classificat/a disfressa individual, un bo alumne/a Escola d’Estiu 2017.

1º classificat/a disfressa grup, abonament per 2017 Ciutat de l’Esport.
2º classificat/a disfressa grup, abonament per a un semestre 2017 Ciutat de l’Esport.
3er classificat/a disfressa grup, bo 50% alumne/a Escola d’Estiu 2017.

Aquests premis es poden canviar per un altre producte promogut des del Consell Esportiu Municipal, del mateix import total.

 

No hay comentarios

Dejar respuesta