Xàtiva entrega els premis del Concurs de redaccions de Nadal

Els guardonats han rebut el premi a la Casa de Cultura

 La Casa de Cultura de Xàtiva ha albergat aquest matí l’entrega de premis del Concurs de redaccions de Nadal 2019/2020, que aquest any ha comptat amb un gran nombre de redaccions aportades per xiquetes i xiquets de diferents centres escolars de la ciutat, i a la que han assistit l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà i la regidora d’Educació Lena Baraza.

En primer lloc s’ha premiat de manera col·lectiva als col·legis Martínez Bellver, La Immaculada, Taquígraf Martí, Gozalbes Vera i Jacinto Castañeda per la gran quantitat de redaccions aportades i per la seua participació i implicació. Així mateix, els xiquets i xiquetes que han rebut el premi per les seues redaccions sobre idees per al barri i per a la ciutat, han estat Martín Huerta Aguado (6é del col·legi Martínez Bellver), Elena Vañó Perales (3º col·legi La Immaculada), Lidia Ramón Juan (3º col·legi Taquígraf Martí), Adriana López Mas (5é col·legi Gozalbes Vera) i Nacho Reig Pedrón (3º col·legi Jacinto Castañeda).

El jurat d’aquest concurs ha estat conformat per la tècnica en Animació Sociocultural i Turística Soledat Colomer Belda, l’educadora Social Noelia Albiñana Cerdà, i la tècnica en Animació Sociocultural Andrea Gozalbes Navarro.

No hay comentarios

Dejar respuesta