Xàtiva entra a formar part de la Xarxa de Turisme Intel·ligent de la Comunitat Valenciana

L’Agència Valenciana de Turisme confirma la inclusió de la capital de la Costera en aquest projecte per adaptar el sistema d’innovació turística

Xàtiva ja forma part de la xarxa de Destins Turístics Intel·ligents de la Comunitat Valenciana, després de la comunicació oficial que ha arribat per part de l’Agència Valenciana de Turisme.

D’aquesta manera la capital de la Costera entra a formar part del nivell 1 d’aquesta xarxa, pel que rebrà el distintiu acreditatiu com a municipi adherit i podrà assistir com a membre a l’assemblea que es durà a terme en les pròximes setmanes a través de diferents grups de treball.

El projecte de Destins Turístics Intel·ligents CV es duu a terme des de l’any 2014 a través de l’Institut Valencià de Tecnologies Turístiques, i serveix per a definir el model de destí traçant línies estratègiques a seguir per tal d’adaptar el sistema d’innovació turística de la Comunitat Valenciana al desenvolupament de DTI.

«Per fi entrem a formar part d’aquesta xarxa, el que ens servirà per a elaborar el nostre Pla Estratègic adaptant-lo a les disposicions DTI. Això ens permetrà analitzar els punts febles i forts per tal de gestionar el turisme des de totes les àrees municipals i treballar de forma coordinada amb les activitats turístiques privades de Xàtiva», ha manifestat la regidora de Turisme Raquel Caballero, qui ha afegit que «el turisme intel·ligent actua sobre les informacions recopilades a través de les noves tecnologies, pel que millorarem la planificació i l’eficàcia del turisme a la nostra ciutat».

 


En Castellà:

Xàtiva entra a formar parte de la Red de Turismo Inteligente de la Comunitat Valenciana

La Agencia Valenciana de Turismo confirma la inclusión de la capital de la Costera en este proyecto para adaptar el sistema de innovación turística

Xàtiva ya forma parte de la red de Destinos Turísticos Inteligentes de la Comunidad Valenciana, después de la comunicación oficial que ha llegado por parte de la Agencia Valenciana de Turismo.
De este modo la capital de la Costera entra a formar parte del nivel 1 de esta red, por lo que recibirá el distintivo acreditativo como municipio adherido y podrá asistir como miembro a la asamblea que se llevará a cabo en las próximas semanas a través de diferentes grupos de trabajo.
El proyecto de Destinos Turísticos Inteligentes CV se lleva a cabo desde el año 2014 a través del Instituto Valenciano de Tecnologías Turísticas, y sirve para definir el modelo de destino trazando líneas estratégicas a seguir para adaptar el sistema de innovación turística de la Comunidad Valenciana al desarrollo de DTI.
«Por fin entramos a formar parte de esta red, lo que nos servirá para elaborar nuestro Plan Estratégico adaptándolo a las disposiciones DTI. Esto nos permitirá analizar los puntos débiles y fuertes para gestionar el turismo desde todas las áreas municipales y trabajar de forma coordinada con las actividades turísticas privadas de Xàtiva», ha manifestado la regidora de Turismo Raquel Caballero, quien ha añadido que «el turismo inteligente actúa sobre las informaciones recopiladas a través de las nuevas tecnologías, por lo que mejoraremos la planificación y la eficacia del turismo en nuestra ciudad».

No hay comentarios

Dejar respuesta

tres × 2 =