Xàtiva dona a conèixer els seus atractius turístics a la premsa especialitzada de Madrid

L’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, va presentar ahir a Madrid el potencial patrimonial de la ciutat com a acció prèvia a la participació del municipi en la Fira Internacional del Turisme (Fitur).

Una ciutat que, segons el primer edil, fruit del seu tresor cultural i històric, ha estat recentment convidada a formar part de el ‘Club de Producte Turístic Castells i Palacios’, una xarxa que compta amb el suport de la Secretaria d’Estat de Turisme, Turespaña i Paradores i que integra a més de 55 ciutats de tota Espanya amb l’objectiu d’impulsar el turisme patrimonial i cultural associat als castells més representatius.

Segons Roger “Xàtiva estudia integrar-se en aquest Club i participar en un model organitzat per oferir un conjunt de serveis turístics, tangibles i intangibles, adequats a la demanda del viatger”.

app-xativa-fitur-diaridigital.esRoger Cerdà ha presentat també la renovació de les infraestructures turístiques de l’ajuntament: nova Web, nova seu Tourist Info, i la recentment estrenada App de Turisme que figura ja entre les tres millors d’Espanya i que ha estat concebuda com una eina al servei del visitant, el qual podrà disposar d’informació turística a qualsevol moment sense costos addicionals de navegació. “Aquest reconeixement suposa una satisfacció enorme, ja que prové de gent del sector, un indicador clar de la qualitat del treball”, assegura Cerdà.

L’alcalde ha destacat el treball previ de prospecció que s’ha dut a terme i que ha permès “disposar d’una de les millors APPs de turisme de ciutats patrimonials com la nostra”. El primer edil ha manifestat que “nosaltres apostem pel turisme al voltant del patrimoni cultural, però ho fem amb una aposta moderna, que respon a les necessitats dels viatgers actuals i que millora notablement la imatge de la ciutat a través d’Internet i les noves tecnologies”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

diez − dos =