Xàtiva dinamitzarà la plaça de la Telefònica amb activitats per a xiquets i xiquetes

Amb aquest iniciativa, que tindrà lloc des del 5 de juliol fins el 9 d’agost, de dilluns a divendres de 19:00h a 21:00h, es pretén dotar d’activitats familiars el barri nord-oest

 El departament de Benestar Social de l’Ajuntament de Xàtiva va a dinamitzar la plaça de Poetes Setabenses (plaça de la Telefònica), de manera complementaria a les activitats juvenils del JOC, amb una oferta d’activitats per a xiquets i xiquetes d’entre 6 i 12 anys des del 5 de juliol fins el 9 d’agost, de dilluns a divendres, de 19:00h a 21:00h, dirigides, executades i supervisades per dos monitors especialitzats amb els perfils dels participants. Per a la inauguració d’aquestes activitats, el 5 de juliol, els xiquets i xiquetes podran gaudir d’un «Cocodril lliscant» de 30 metres que acaba en una piscina de 1000 litres, i per al tancament, el 9 d’agost, d’un rocòdrom inflable de 8 metres d’altura.

Amb aquesta oferta d’activitats es pretén dinamitzar el temps lliure dels xiquets i xiquetes en el barri nord-oest, un punt de la ciutat molt habitat, en un àmbit familiar i amb l’objectiu principal de divertir als i les participants amb jocs aquàtics, gimcanes i tallers, sempre des d’un punt de vista que fomente el respecte i la inclusió.

L’oferta d’oci i temps lliure en aquest punt de la ciutat se suma a la del JOC-Centre social de Joventut, Oci i Cultura, que obrirà durant tot el mes de juliol i agost (excepte del 14 al 20 d’agost) per a dinamitzar amb activitats programades pel departament de Joventut el temps lliure dels adolescents i joves de la ciutat de a partir de 12 anys. L’horari del JOC serà de dilluns a dijous i diumenges de 18:30h a 22:30h, els divendres de 18:30h a 00:00h i els dissabtes de 18:30h a 1:00h. Aquest espai i activitats també estaran dirigides i supervisades per monitors, en aquest cas especialitzats en joventut. A més a més, el JOC obrirà pels matins dintre del seu horari habitual, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:30h, i realitzarà un projecte semblant a una escola d’estiu, però per a adolescents d’entre 12 a 17 anys i des d’un punt de vista d’oci educatiu juvenil, els dies d’entre setmana del 15 al 26 de juliol, anomenat «Estiu Actiu al JOC» i on es realitzaran diferents activitats i eixides d’aventura. Les inscripcions i reserves per a l projecte «Estiu Actiu al JOC» es realitzen a la Casa de la Joventut fins esgotar places.

Ambdues regidories estan coordinades per millorar els serveis prestats i per potenciar les relacions i conductes des del respecte, convivència i civisme.


En Castellà:

Xàtiva dinamizará la plaza de la Telefónica con actividades para niños y niñas

El departamento de Bienestar Social del Ayuntamiento de Xàtiva va a dinamizar la plaza de Poetas Setabenses (plaza de la Telefónica), de manera complementaría a las actividades juveniles del JOC, con una oferta de actividades para niños y niñas de entre 6 y 12 años del 5 de julio hasta el 9 de agosto, de lunes a viernes, de 19:00h a 21:00h, dirigidas, ejecutadas y supervisadas por dos monitores especializados con los perfiles de los participantes. Para la inauguración de estas actividades, el 5 de julio, los niños y niñas podrán disfrutar de un “Cocodrilo deslizante” de 30 metros que termina en una piscina de 1000 litros, y para el cierre, el 9 de agosto, de un rocódromo hinchable de 8 metros de altura.


Con esta oferta de actividades se pretende dinamizar el tiempo libre de los niños y niñas en el barrio norte-oeste, un punto de la ciudad muy habitado, en un ámbito familiar y con el objetivo principal de divertir a los y las participantes con juegos acuáticos, yincanas y talleres, siempre desde un punto de vista que fomento el respeto y la inclusión.


La oferta de ocio y tiempo libre en este punto de la ciudad se suma a la del JOC-Centro social de Juventud, Ocio y Cultura, que abrirá durante todo el mes de julio y agosto (excepto del 14 al 20 de agosto) para dinamizar con actividades programadas por el departamento de Juventud el tiempo libre de los adolescentes y jóvenes de la ciudad de a partir de 12 años. El horario del JOC durante verano será de lunes a jueves y domingos de 18:30h a 22:30h, los viernes de 18:30h a 00:00h y los sábados de 18:30h a 1:00h. Este espacio y actividades también estarán dirigidas y supervisadas por monitores, en este caso especializados en juventud. Además, el JOC abrirá por las mañanas dentro de su horario habitual, de lunes a viernes de 9:00h a 13:30h, y realizará un proyecto parecido a una escuela de verano, pero para adolescentes de entre 12 a 17 años y desde un punto de vista de ocio educativo juvenil, los días de entre semana del 15 al 26 de julio, llamado “Verano Activo al JOC” y donde se realizarán diferentes actividades y salidas de aventura. Las inscripciones y reservas para el proyecto “Verano Activo al JOC” se realizan en la Casa de la Juventud hasta agotar plazas.


Ambas concejalías están coordinadas para mejorar los servicios prestados y para potenciar las relaciones y conductas desde el respeto, convivencia y civismo.

No hay comentarios

Dejar respuesta

1 + cuatro =