Xàtiva destina 57.600 euros al pagament de les ajudes de renda garantida de ciutadania

L’Ajuntament de Xàtiva destinarà 57.600 euros al pagament de les ajudes de renda garantida de ciutadania. Aquestes ajudes s’emmarquen en un procés d’intervenció orientat a facilitar la inserció social de persones desafavorides, com ara el Programa d’Inclusió de l’Ajuntament (PI).

Tal com ha anunciat la regidora de Benestar Social, Xelo Angulo, aquesta mateixa setmana es procedirà a la gestió per al pagament d’aquesta renda a 24 famílies de la localitat.
La regidora s’ha mostrat satisfeta per l’obtenció d’aquesta injecció econòmica per part de la Generalitat Valenciana: “al llarg de la legislatura de progrés a la nostra ciutat i al govern valencià, s’han beneficiat moltes famílies de Xàtiva i s’han destinat molts recursos econòmics a aquesta finalitat”, segons ha explicat.

Sobre les ajudes rebudes enguany, Angulo ha comentat que “estem pendents que se’ns comunique la resta d’expedients gestionats amb la conselleria i estimem que la gran majoria d’ells seran resolts també de manera favorable”.

Es tracta d’ajudes de caràcter universal, vinculades al compromís, per part dels seus destinataris, de promoure la seua inserció sociolaboral de manera activa.

No hay comentarios

Dejar respuesta

19 − 8 =