Xàtiva deixarà més temps per tal d’anul·lar les denúncies de la ORA

El regidor de Mobilitat en l’Ajuntament de Xàtiva, Miquel Lorente, ha anunciat que en poc més d’un mes entrara en vigor una modificació de l’ordenança reguladora de la ORA que permetrà que hi haja més temps per tal de anul·lar les denúnciez de la zona blava.

En aquest sentit, Lorente ha explicat a DiariDigital.es que abans, si alguna persona ficava el tíquet i si s’excedia uns minuts, l’ordenança anterior donava mitja hora per tal de que es poguera anul·lar. Ara “hem fet una modificació, que encara no està en vigor però ho farà promte, per poder anul·lar les sancions durant hora i mitja per quatre euros. A més, aquesta modificació permetrà també que es puga anul·lar la denúncia fins les 12 de la nit amb 10 euros en zona blava i 15 en zona verda”. A partir d’ahí, ha apuntat el regidor,” ja no podrem fer més perque passa a ser normativa estatal. A l’igual que si no es fica tíquet, és alguna cosa que també depén de la normativa estatal”.

Així doncs, Lorente ha insistit en que “actuem en allò que podem”. Aix, per exemple, “la llei ens permet agafar-nos a una denúncia de 100 o 80 euros, i ens hem agafat a la mínima i si pagues per anticipat 40 euros”.

Lorente també ha recordat que “venim d’un temps amb una gestió per part d’una empresa que segons les darreres xifres s’estava prestant de manera relaxada”. I l’ORA té un objectiu i el seu esperit es que hi haja una rotació de vehicles per a poder oferir llocs lliures per a la gent que relitze gestions, prinicpalment, administratives i comercials.

“Entenem que s s’ha de donar un servei amb la màxima eficàcia i eficiència i a més a més hem reduït un 30% les places. Considerem que és coherent oferir zona blava en zones d’intensitat comercial, no en residencials com abans”, ha apuntat en aquest sentit.

No hay comentarios

Dejar respuesta

13 + 2 =