Xàtiva contracta a tres aturats durant tres mesos

El Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Xàtiva ha gestionat la contractació de tres persones desocupades de llarga durada per a la realització d’obres i serveis d’interès general. Concretament, mitjançant aquesta contractació s’ha cobert places d’un peó per a la brigada municipal, un altre peó per a la Brigada d’Agricultura i un tercer peó per a Parcs i Jardins.

Actualment, aquestos treballadors estan prestant els seus serveis en diferents àmbits, com per exemple obres municipals, millora i neteja de camins rurals, així com en l’arranjament de jardins de la ciutat. La durada dels seus contractes serà de tres mesos. Percebran la quantitat de 1.032 euros nets cadascun.

La selecció de les persones escollides en aquest programa ha estat el resultat d’un procés d’avaluació efectuat en el SERVEF, mitjançant una comissió de valoració, que ha tingut en compte la realització d’itineraris personalitzats per a la inserció laboral i la situació d’inscripció com a demandants d’ocupació de llarga durada.

D’altra banda, el primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Miquel Lorente ha comentat les dades d’altes de treballadors la Seguretat Social. Per a Lorente, aquestes dades «continuen sent positives. De fet, la tendència continua a l’alça, tenint en compte que en el mes de novembre es varen constatar 8.717 altes en la Seguretat Social i el mes de desembre vàrem passar a 8.873, produint-se un augment de 156 altes. En tot cas, no s’ha de baixar en cap moment la intensitat del treball tant en l’àmbit públic com en el privat per poder continuar creant llocs de treball digne a la ciutat», segons ha conclòs.

No hay comentarios

Dejar respuesta

diecinueve + quince =