Xàtiva contracta 12 persones més per a la realització de 6 obres a la ciutat, a Bixquert i a Sorió

La junta de govern d’ahir va aprovar la contractació de 12 nous treballadors dins del Pla de Sostenibilitat d’Infraestructures. L’actuació s’emmarca en el programa d’ajudes econòmiques de la Diputació de València destinades a la realització d’inversions financerament sostenibles (IFS). L’import de les ajudes ascendeix a 154.474,02 euros.

Concretament, amb aquesta nova fase del Pla de Sostenibilitat d’Infraestructures, l’Ajuntament escometrà 6 obres, com són la segona fase de l’ampliació d’accessos al Camp Murta, una intervenció al Jardí de la Pau, la reparació de la zona monumental del Cementeri Municipal, la formació d’una cuneta en el camí del Pont Sec, la construcció d’un mur de realç en el camí de la Fillola i la pavimentació de carrers a Sorió.

Per a la realització d’aquestes obres, l’Ajuntament contractarà a 3 oficials d’obra, 3 peons especialitzats, 5 peons d’obra i 1 peó de jardineria. Aquesta relació de personal, elaborada a proposta de les regidories de Recursos Humans i Serveis Públics, es considera adequada a les necessitats de les obres previstes en aquesta nova actuació en el marc del programa IFS de la Diputació.

Els treballadors prestaran servei durant un període de sis mesos i la seua remuneració serà acorde als convenis laborals del sector. Els nous empleats municipals provenen de les borses de treball constituïdes amb motiu de la primera edició del Pla de Sostenibilitat d’Infraestructures, de setembre de 2015.

No hay comentarios

Dejar respuesta

8 − 7 =