Xàtiva continua amb les actuacions de poda de l’arbrat de l’Albereda i l’Avinguda Selgas

Demà s’actuarà als exemplars de la zona de la Plaça de Bous, i la propera setmana a l’entorn del Jardí del Bes

Xàtiva, 23d’agost de 2023.- L’Ajuntament de Xàtiva continua durant aquest mes d’agost amb les actuacions de poda a l’arbrat de l’Albereda Jaume I, Avinguda Selgas i zones adjacents, prioritzant aquelles amb preferència per gestió de risc.

Demà dijous 24 d’agost s’ha programat la poda de l’arbrat de la zona de la Plaça de Bous, on hi ha diversos exemplars amb rames de gran tamany trencades, però especialment un d’ells amb possibilitat de despreniment a la via pública, cap a l’Avinguda Virrey Lluís Despuig.

Les actuacions continuaran la propera setmana, els dies 30 i 31 d’agost, amb actuacions a l’entorn del Jardí del Bes i del CEIP Attilio Bruschetti. D’aquesta manera l’entorn del centre escolar quedarà revisat abans de l’inici del curs lectiu, completant les actuacions de major o menor prioritat en tot l’àmbit geogràfic de l’Albereda.

«És important continuar amb el manteniment de l’arbrat monumental de la ciutat per mantenir el patrimoni arbori de Xàtiva. Amb les elevades temperatures i el canvi climàtic hem de mantenir en bon estat de conservació els espais d’ombra que tenim, ja que l’Albereda és un espai icònic de la nostra ciutat» ha indicat la regidora de Parcs i Jardins, Maria Beltrán.

No hay comentarios

Dejar respuesta