Xàtiva commemorarà el Dia Mundial del Turisme amb una jornada de portes obertes al Castell i als Museus

També hi ha organitzada una cita musical al castell, i el tren turístic funcionarà aquest cap de setmana en el seu horari habitual

Aquest diumenge 27 de setembre es celebra el Dia Mundial de Turisme, i com ve sent habitual des de l’Ajuntament de Xàtiva s’ha decidit realitzar una jornada de portes obertes tant als Museus municipals com al Castell de Xàtiva, pel que l’accés als diferents atractius turístics no tindrà cap cost.

A més a més, aquest cap de setmana es disposarà de servei de tren turístic, amb horari i preu habituals, per tal de pujar al Castell de Xàtiva. L’eixida tindrà lloc des de l’Oficina de Turisme ubicada a la Font del Lleó tant a les 12 com a les 16 hores.

D’altra banda, el mateix diumenge 27 s’ha organitzat una activitat a càrrec del Cor Ciutat de Xàtiva, que porta per títol «Pinzellades sonores al castell». Es realitzarà a partir de les 12 hores i tindrà lloc a diferents punts del castell de Xàtiva.

No obstant, però, no és aquesta l’única cita turística del cap de setmana, ja que aquest dissabte es podrà gaudir de dues rutes temàtiques organitzades dintre de la campanya turística per a la tardor «Una ciutat per descobrir». La regidora Raquel Caballero ha informat que totes les invitacions per a les rutes programades durant aquests mesos han estat ja exhaurides, però ha assegurat que es treballa en poder ampliar el nombre de sessions de les rutes, per poder arribar a un major nombre de veïns i veïnes.

No hay comentarios

Dejar respuesta