Xàtiva commemora la setmana que ve el dia l’Orgull LGTBI+2021

L’associació Arc de Sant Martí,el Consell de la Jovent i l’Ajuntament preparen actes commemoratius durant una setmana

El proper dissabte 26 de juny comencen els actes per a celebrar l’Orgull LGTBI+ 2021 a Xàtiva, efemèride que es commemora anualment el dia 28 de juny, a nivell mundial. A la nostra ciutat, el programa d’actes s’estendrà durant una setmana que arrancarà dissabte 26 de juny, a les 8h, amb una penjada de pancartes a l’Albereda Jaume I.

Dilluns 28 de juny, a les 20h, tindrà lloc la lectura del tradicional manifest a la porta de l’Ajuntament, acte que continuarà amb una nova penjada de pancartes, en aquesta ocasió a la Casa de la Ciutat, la Casa de les Dones i la Casa de la Joventut, lloc on clourà l’activitat amb un sopar de pa i porta. Aqueixa mateixa nit es procedirà a il·luminar la plaça del Mercat i el Portal del Lleó amb els colors de la bandera de l’arc de Sant Martí.

Dimecres 30 de juny, a les19h, al saló d’actes de la Casa de Cultura, se celebrarà una mesa redona amb el lema “Famílies diverses”, amb la participació de Lluïsa Notario, del col·lectiu Lambda; de Guillem Montero, del servei Orienta’t; de la sexòloga Jalin Cerdà i de Jordi Mengual, Desiré Climent i Santiago Leguizamón, en representació de l’associació Arc de Sant Martí.

Finalment, divendres 2 de juliol, a les 20h, a la Casa de la Joventut, s’oferirà l’espectacle teatral «Un ratico con La Diva» a càrrec de l’actriu Ángela Bermúdez, de Francachela Teatro. A continuació, hi haurà un nou sopar de pa i porta a la Casa de la Joventut i el lliurament de premis del concurs de cartells i de relats breus, organitzat pel Consell de la Joventut de Xàtiva. El programa d’actes conclourà amb la Festa de l’Orgull 2021.

No hay comentarios

Dejar respuesta

2 × cinco =