Xàtiva celebra aquest diumenge la benedicció dels animals en Sant Pere

El proper diumenge 22 de gener de 2023 tindrà lloc la XXVII Benedicció d’Animals amb motiu de la festivitat de Sant Antoni del Porquet, que organitza la Societat Protectora d’Animals de Xàtiva i col·laborà l’Excm. Ajuntament de Xàtiva i especialment la regidoria de Medi Ambient, així com la Parròquia de Sant Pere i el seu rector Don José.

La Societat Protectora d’animals (S.P.A.X.) convida a tots els amants dels animals a què vinguen a participar d’aquesta festa amb les seues mascotes (gossos, gats, cavalls, burrets, aques, pardalets, etc.)

L’eixida serà a les 11,30 hores des de la plaça de l’Espanyoleto, enfront del centre cívic «La Ferroviària» des d’on s’anirà amb tots els animalets i junt a la presència del centre Hípic «Font del Saladrar» en passacarrer, acompanyats per la colla «La Socarrà», per l’albereda de Jaume I fins a la plaça de Sant Pere on es farà la Benedicció a les 12,30 hores per part de D. José Estellés, rector d’aquesta parròquia.

Una vegada allí, es donara pas a l’inici de l’acte amb l’actuació del Grup de danses «Socarrel» que des de fa uns anys col·labora amb l’associació de forma altruista. Quan finalitze l’actuació es donara pas a l’acte de la benedicció on tindrà lloc el tradicional repartiment del pa beneït, garrofes i l’estampeta del Sant patró a tots els participants.
Es recomana, per fer més lluidor l’acte, l’eixida de tots des de la plaça de l’Espanyoleto.

La Spax muntarà un estand en la mateixa plaça Sant Pere atés per voluntaris de l’associació on podran informar-se de les formes de col·laborar (adopcions, socis, apadrinaments, voluntariat, donacions, etc), així com adquirir els calendaris solidaris de 2023 i altres articles de la Spax.

Els beneficis d’aquestes col·laboracions aniran íntegrament per a atendre totes aquelles despeses tan necessàries del nostre refugi.

Des de SPAX agraeix públicament a totes les persones que, amb la seua col·laboració i participació, fan possible que aquest acte siga tot un èxit i que l’objectiu de dignificar i homenatjar a les nostres mascotes es faça realitat.

No hay comentarios

Dejar respuesta