Xàtiva celebra el Dia Mundial de la Joventut amb una campanya de conscienciació

La intenció és contrarestar els mites relacionats amb la joventut, aportant dades sobre igualtat, emancipació o treball entre d’altres

Xàtiva, 11d’agost de 2023.- L’Ajuntament de Xàtiva ha preparat una campanya amb motiu del Dia Internacional de la Joventut, conjuntament amb el Consell de la Joventut de Xàtiva.

Aquesta campanya està relacionada amb les mites de la joventut i les frases clixé que comencen amb «la Joventut de hui en dia…». Consisteix en una contrarestar aquestes afirmacions mitjançant dades sobre igualtat, emancipació, igualtat de gènere o treball entre d’altres, extretes a partir del II Pla Jove de Xàtiva. Per a l’ocasió s’han fet flyers els quals es repartiran demà dissabte 12 d’agost, Dia Mundial de la Joventut, per tota la localitat, a més de mostrar-los a través de les xarxes socials.

La campanya busca combatre els estigmes que hi ha cap a la joventut, en consonància amb la llançada des del Consell Valencià de la Joventut, i el tema va ser a més escollit per part de les associacions de la ciutat mitjançant una enquesta realitzada per a decidir la temàtica.

A més a més, hui dilluns ha tingut lloc, com cada any, un programa de ràdio en directe a la Casa de la Joventut, a través de l’emissora local Xtradio. En ell han participat entre d’altres la Reina de la Fira Reyes Camarasa, l’alcalde Roger Cerdà, la primera tinent d’alcalde Amor Amorós, la regidora de Joventut Lena Baraza o la regidora de Fira Maria Beltrán.

No hay comentarios

Dejar respuesta