Xàtiva canviarà la gespa del camp de futbol 11 número 1 de Les Pereres

Aquesta renovació s’uneix a les ja efectuades al Paquito Coloma i al camp de futbol sala del poliesportiu, que sumen un total de 314.000 euros

Xàtiva,23dmarçde 2023.- L’Ajuntament de Xàtiva canviarà la gespa artificial del camp 1 del poliesportiu Les Pereres amb una inversió de 166.617,61 euros, sumant-se així a les actuacions ja realitzades en els darrers mesos al Paquito Coloma i a Les Pereres.

La Plataforma de Contractació del Sector Públic va publicar fa uns dies el plec de condicions per a optar a la licitació de les obres per al subministrament i instal·lació d’aquesta gespa, la qual presenta un estat de deteriorament avançat amb una alta càrrega de material de farciment, degut al seu elevat ús, el que podria provocar lesions entre els i les esportistes.

Entre les actuacions que es duran a terme es troben el desmuntatge i recol·locació del mobiliari esportiu existent, el desmuntatge de la gespa amb el corresponent empaquetament, retirada i gestió de residus; l’anivellament de les zones deteriorades del ferm; la instal·lació de la nova gespa artificial segons les especificacions tècniques; i el subministrament i abocament del nou material de farciment. El tipus de gespa serà de nivell FIFA QUALITY i FIFA QUALITY PRO i inclourà els marcatges de línies segons la normativa en vigor.

«Després de la renovació del camp de futbol 11 del Paquito Coloma i del camp de futbol sala de Les Pereres, ara li toca el torn al camp de futbol 11 número 1 de Les Pereres. Des de l’Ajuntament som conscients de la necessitat que suposa millorar aquestes instal·lacions i per això portem ja invertits 314.00 euros per a tindre ja el 80% dels camps de futbol en perfectes condicions», ha manifestat el regidor d’Esports Pedro Aldavero.

Les empreses interessades poden presentar les seues ofertes a la Plataforma de Contractació del Sector Públic fins al 31 de març.

No hay comentarios

Dejar respuesta