Xàtiva assisteix a la Fira Internacional del Turisme d’Interior de Valladolid

La regidora va participar ahir en un encontre d’interprofessionals i destins organitzat pel Patronat de Turisme Comunitat Valenciana

La regidora de Turisme de Xàtiva Raquel Caballero ha viatjat fins a Valladolid per tal de participar en la 23º edició de la Fira Internacional del Turisme d’Interior (INTUR), que es celebra des d’ahir i fins aquest diumenge 24 de novembre.

En aquesta edició participen un total de 300 expositors que operen en tots els segments del turisme d’interior: allotjament, transport, turisme actiu, de natura o de congressos; així com també enoturisme, gastronomia, turisme familiar, cultural o arqueològic entre d’altres. Tant la jornada d’ahir dijous com la de hui divendres està destinada als professionals del sector, mentre que el cap de setmana la Fira estarà oberta també per al públic en general. Xàtiva és una de les ciutats de la Comunitat Valenciana participants a la cita, junt a altres com Requena, Gandia i Cullera.

«És la primera vegada que participem en aquesta Fira, i un dels nostres objectius era participar en l’encontre d’interprofessionals i destins organitzat pel Patronat de Turisme de la Comunitat Valenciana i celebrat ahir de vesprada. En ell vam tindre l’oportunitat de fer contactes amb altres agents turístics per tal de vendre Xàtiva com a destinació turística», ha manifestat la regidora de Turisme Raquel Caballero.

La participació en aquesta Fira permet a Xàtiva establir contactes amb operadors i agències per tal de ser un punt de referència en les visites organitzades a la Comunitat Valenciana. «El món del Turisme camina cap a l’oferta de productes, i per això els agents es menegen per les Fires. A Xàtiva hem d’estar presents per tal de donar a conèixer totes les activitats que es pot fer a la nostra ciutat», ha incidit Caballero.

No hay comentarios

Dejar respuesta