Xàtiva aprova l’Oferta d’Ocupació per a 2018 i oferta 25 places per concurs-oposició

L’Ajuntament continua amb el procés de regularització de llocs de treball temporal anunciat en 2017

El passat divendres dia 16, la mesa de negociació de l’Ajuntament de Xàtiva aprovava l’Oferta d’Ocupació Pública per a 2018 amb els vots positius d’UGT i la corporació municipal, i l’abstenció d’USO, CCOO i SPPLB. Una oferta d’ocupació que es pot portar a terme gràcies a la Llei de Pressupostos del 3 de juliol de 2018 i que permetrà traure la totalitat de les places vacants dotades pressupostàriament.

Es tracta d’un total de 25 places, a través de concurs-oposició, algunes de les quals se sumaran a les 57 que s’ofertaren en 2017. La resta eixiran més tard, excepte en els casos que l’Ajuntament tinga necessitat de cobrir la plaça abans.

22 de les places ofertades formen part de l’oferta extraordinària que pretén regularitzar i estabilitzar la situació de molts treballadors de la casa. Un procés de regularització anunciat i iniciat per l’Ajuntament de Xàtiva en octubre de 2017 que pretén legalitzar la situació de moltes places que estan ocupades sense haver seguit cap procés selectiu. Les places objecte de regularització són les que estan dotades pressupostàriament i han estat ocupades ininterrompudament des d’abans de l’1 de gener de 2005. 3 d’aquestes places, 2 Auxiliars C2 i un Tècnic Auxiliar de Promoció Cultural C1, són objecte de regularització del personal funcionari. D’altra banda, dins del procés d’estabilització del personal funcionari, s’oferten 10 places: 2 d’Auxiliar Administratiu C2; 2 de Subaltern AP; 2 de Psicòleg A1; 1 de Tècnic Mitjà de Protocol i Comunicació A2; 1 de Tècnic Mitjà d’Actes, Esdeveniments i Gran Teatre A2; 1 de Tècnic d’Auxiliar d’Informàtica C1; i 1 d’Auxiliar d’Equipaments Públics C2. Pel que fa a l’estabilització del personal laboral, s’oferta una plaça d’Oficial C2 i 8 places de Peó AP.

Les 3 places restants, formen part de l’oferta ordinària i són les dotades pressupostàriament que han estat ocupades ininterrompudament els 3 anys anteriors al 31 de desembre de 2017 i que pertanyen als serveis públics. Una oferta d’estabilització permesa gràcies a que l’Ajuntament acompleix els objectius d’estabilitat pressupostaria, de deute públic i regla de despesa.

Aquestes són: una plaça d’Auxiliar Tècnic de Biblioteca C1, una plaça de Tècnic Mitjà de Desenvolupament Turístic A2 i una plaça de Capatàs de Cicle Hidràulic C2.

1 Comentario

  1. Bueno, pues a esto se le llama pesebre. Es otra forma de corrupción, tan vieja que los romanos ya la practicaban con los banquetes públicos pagados por el político de turno. De ahí viene lo de «pan para hoy y hambre para mañana». El «pesebre» es un chiringuito pagado con los impuestos de todos para:
    1- Colocar a los amiguetes.
    2-Conseguir nuevos amiguetes/votantes.
    Esto es lo mismo que el PER, las 10.000 empresas públicas y las incontables empresas privadas-pero-subvencionadas con un único cliente (la administración) y que pertenecen a un amigo-marido o marida de. El PSOE y PP de toda la vida, vamos. De bajar impuestos, de gestionar mejor con menos, de adelgazar la administración, de mejorar lo que se tiene y de acabar con los pesebres, de eso, nada.

Dejar respuesta