Xàtiva aprova les bases de les borses de treball municipal

La regidoria de Recursos Humans i Règim Interior, dirigida per Joanjo Garcia Terol (Compromís), ha creat les bases reguladores que permeten obrir borses de treball en l’Ajuntament. Garcia Terol ha recalcat que “del que es tracta és de poder tindre un registre just i transparent al que recórrer en cas de necessitar alguna persona per fer substitucions, cobrir baixes o fer contractacions temporals. És a dir, contractar amb total transparència i seguint uns criteris molt marcats i a l’abast de tota la ciutadania”.

Les bases, aprovades hui en la Junta de Govern Local, regulen el funcionament de les borses, tant de les ja creades a partir dels diferents processos selectius realitzats per l’actual equip de govern, com de les que es té previst obrir els pròxims mesos. “Una decisió que es prén per poder disposar de borsa de treball de cadascuna de les diferents categories de què disposa l’Ajuntament”, ha afegit Garcia Terol.

En setembre està previst obrir una borsa d’auxiliar administratiu, amb la inclusió d’una prova teòrica i una altra pràctica que avalen els coneixements del candidat o la candidata. Així mateix, també s’obrirà una altra de violoncel·lista, per una pròxima necessitat al Conservatori, a la qual aniran afegint-se les borses de cadascuna de les especialitats del centre.

Estes borses es sumen a les ja creades, 11 en total, a partir de processos de contractació anteriors. Hi ha llistats d’administratiu (que es preveu reobrir pel seu futur esgotament), d’ADL, d’ordenança, de peons en obres, jardins i agrícoles; de peons especialistes en obres, jardins i agrícoles; i d’oficials en obres i jardins.

Joanjo Garcia Terol ha recordat que “les borses de treball són una manera garantista de cobrir baixes i necessitats temporals però la nostra intenció és seguir traient a concurs públic tots els llocs de treball que la llei ens permeta i així dotar de la màxima independència i estabilitat a la plantilla”.

No hay comentarios

Dejar respuesta