Xàtiva aprova les ajudes destinades a cobrir el Xec Infantil Municipal del curs 2020/21

S’han atorgat un total de 179 ajudes entre 160 i 805 euros que corresponen als mesos entre setembre i març del present curs

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Xàtiva ha aprovat aquest dilluns la relació definitiva d’admesos i exclosos per a la concessió de les ajudes destinades a cobrir les despeses de l’alumnat de 0 a 3 anys dels centres d’educació infantil per al curs 2020/2021, corresponent als mesos entre setembre de 2020 i març de 2021, i que suposen una inversió total de 116.300 euros.

Les ajudes oscil·len entre els 160 i els 805 euros (entre 40 i 115 mensuals) depenent de l’import aprovat per resolució de Conselleria d’Educació com a Bo Infantil, a fi de cobrir pràcticament la totalitat del cost i d’arribar a un major nombre de beneficiaris.

En total s’han atorgat un total de 179 ajudes, mentre que d’altra banda s’han desestimat un total de 76 per diferents motius com ara tractar-se de xiquetes i xiquets o de pares que no estan empadronats a Xàtiva així com no estar al corrent amb l’Ajuntament, Hisenda o la Seguretat Social.

«La gratuïtat de l’educació infantil a Xàtiva era un dels objectius prioritaris que ens havíem marcat en la present legislatura a la nostra ciutat. Gràcies a aquestes ajudes es complementa el bo infantil de les persones que porten als seus fills i filles a escoles infantils de Xàtiva», ha manifestat l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà.

L’Ajuntament de Xàtiva va ampliar en el present curs el criteri per a la concessió del Xec Infantil Municipal, amb la intenció de que aquest arribara en el curs 2020-2021 a tots els trams d’edat (de 2 a 3 anys, de 1 a 2 anys i de 0 a 1 anys) en centres d’educació infantil autoritzats a la ciutat. En total hi ha consignats 150.000 euros per a la convocatòria del present curs.

Aquesta línia de subvencions es va iniciar al curs escolar 2019-2020 per al tram d’edat dels 2 als 3 anys, per tal de permetre a les famílies amb menys recursos econòmics poder accedir a un centre d’educació infantil autoritzat de la seua lliure elecció.

No hay comentarios

Dejar respuesta