Xàtiva anuncia els finalistes del Certamen de Joves Cantautors

El jurat del Certamen de Joves Cantautors format pel periodista i escriptor Xavi Aliaga, la poeta Lorena Cayuela, la presidenta de la Música Nova Andrea Mollà i el músic i productor Pau Cháfer ha fet públic el nom dels finalistes entre una vintena de cançons presentades.

Opten al Premi “Al vent” a la millor cançó en valencià, dotat amb 1000€, els seleccionats Marc Damontagne, Joan Blau i Noel Biniés. En el cas del Premi “Veles e vents” a la millor cançó en altres llengües, dotat també amb 1000€, els seleccionats han estat Pablo Bernal i Marcos Gallo.

Tots ells opten també al Premi a la millor Música i el Premi a la Millor Lletra, dotats amb 200€ cadascú, i el premi per votació popular, dotat amb 300€.

La final del certamen, que se celebrarà divendres 26 de maig a les 21:00h al Gran Teatre de Xàtiva, comptarà amb l’actuació dels finalistes seguit de l’actuació d’un combinat de músics de La Nova i La Vella que interpretaran temes de cantautors valencians i estrenaran la Suite Raimon d’Adolf Ventas que sonarà per primera vegada a la ciutat. Després de les actuacions, el jurat farà públic el veredicte.

Per a l’accés al públic a la final s’ha establert una entrada de 5€. No obstant això, la organització ha establert una entrada lliure per a les persones que presenten qualsevol altra entrada, o abonament, a la resta d’actuacions del Festival Música i Lletra.

Cal recordar que la segona edició del Festival Música i Lletra comptarà enguany amb Abraham Rivas i Cesk Freixas (27 de maig), Mireia Vives i Borja Penalba (3 de juny), Sés i Les Kol·lontai (10 de juny) i Albert Pla i Diego Cortés (16 de juny). Es completa el cartell del Festival amb actuacions al carrer.

No hay comentarios

Dejar respuesta

4 × 5 =