Xàtiva alberga el proper dimarts una jornada tècnica d’Urbanisme

La cita tindrà lloc al saló de plenaris de 11 a 12 hores i participarà el Director General d’Urbanisme Vicente Joaquín García Nebot

L’Ajuntament de Xàtiva albergarà el proper dimarts 13 de setembre una jornada tècnica d’urbanisme es desenvoluparà de 11 a 12 hores al saló de plenaris de l’Ajuntament de Xàtiva. Prèviament es realitzarà una reunió tècnica entre l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, el Director General d’Urbanisme Vicente Joaquín García Nebot i el regidor d’Urbanisme Ignacio Reig.

La jornada és oberta al públic i en ella participaran alts càrrecs, funcionaris, així com també persones i institucions vinculades al treball urbanístic, pel que també s’ha fet extensiva aquesta jornada al Col·legi Territorial d’Arquitectes de la Comunitat Valenciana.

La jornada s’aprofitarà per explicar l’eina d’informació urbanística GUIA-T, així com també la utilitat de les ECUV’s i els OCA’s. El programa també exposarà com afrontar la minimització de l’impacte, les instal·lacions fotovoltaiques i les Guies Urbanístiques (Participació Pública, Gènere, Agent Rehabilitador i Agent Edificador).

No hay comentarios

Dejar respuesta

5 × 2 =