Xàtiva alberga aquesta setmana la I Fira del Motor en Concessionari

La cita comença hui i s’allargarà fins el dissabte 11, amb la participació de 16 expositors, 3 establiments d’ocasió i 22 marques

Aquest matí ha tingut lloc la presentació oficial de la Fira del Motor en Concessionari, en un acte que ha tingut lloc al Centre Cultural de Xàtiva (CCX) i al que han assistit l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà i el president d’Adexauto Jesús Blázquez, junt amb els responsables dels concessionaris que participen d’aquesta singular fira.

La I Fira del Motor en Concessionari s’inicia hui i es prolongarà fins el proper dissabte 11 de juliol. En ella participen 16 expositors i 3 establiments d’ocasió, amb un total de 22 marques i més de 25.000 metres quadrats d’exposició de vehicles nous, de kilòmetre zero, seminous o d’ocasió.

A més a més, la cita arriba de la mà del Pla d’Impuls de la Cadena de Valors de la Indústria de l’Automoció, presentat pel Govern Central i dotat amb 3.750 milions d’euros amb la intenció de pal·liar els efectes de l’actual crisi sanitària que han fet mossa especialment en el sector automobilístic.

«Desitgem que aquesta Fira del Motor que es celebra aquesta setmana en els diferents concessionaris de la nostra ciutat tinga un gran èxit i aglutine tant a veïns i veïnes de Xàtiva com de la resta de la comarca de la Costera i de les comarques del voltant», ha manifestat l’alcalde Roger Cerdà, al temps que ha indicat que «aquest pot ser un punt d’inici per a aquest model de Fira, que en un futur pot complementar perfectament a les tradicionals fires que realitzem a l’Albereda o durant la Fira d’Agost».

Per la seua part, el president d’Adexauto, Jesús Blázquez, ha recordat que «al llarg de tota la setmana hi haurà ofertes i promocions especials, que són exclusivament de Fira, i amb totes les garanties sanitàries i de seguretat».

La Fira compta amb un plànol per tal d’identificar totes les marques participants i la ubicació de les mateixes. De fet, al llarg d’aquest matí, ha tingut lloc un programa especial a càrrec de la Televisió Comarcal amb el qual s’han presentat totes les firmes participants i han exposat totes les ofertes i accions que han preparat per a aquesta setmana.

No hay comentarios

Dejar respuesta